Prijava

Vaša prijava

FOTO Klas sve riješio za pola sata


Konačni rezultat sugerira da se radilo o ravnopravnom susretu, ali nije bilo tako. Utakmica je riješena u prvih pola sata kardinalnim pogreškama obrane gostujuće momčadi u kojoj su se natjecali tko će više pogriješiti. Prvo je vratar nespretnom intervencijom u 9. minuti srušio F. Bedekovića za kazneni udarac kojeg je Furić realizirao za vodstvo. Pet minuta kasnije u prodoru je srušen Butković za drugi kazneni udarac kojeg je L. Tadić pretvorio u 2:0. Gruba pogreška gostiju u 32. minuti inicirala je prodor F. Bedekovića čiji je ubačaj s lijeve strane Butković zabio u nebranjeni dio mreže za 3:0.

Nakon odmora domaći su imali dvije velike prigode (48. i 71.) za povećanje prednosti, ali vratar Letica je oba puta odlično reagirao i obranio udarce Butkovića iz blizine. Za goste vrlo izglednu priliku u 62. nije iskoristio Belan. U posljednjih deset minuta Kupinec je imao više od igre i Patljak je nakon prodora i ubačaja Lolića smanjio na 3:1, a konačni rezultat postavio je u sudačkoj nadoknadi M. Golojuh iz prestrogo dosuđenog kaznenog udarca.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 27. kolo

NK Klas – NK Kupinec 3:2 (3:0)

Mičevec. Igralište ŠRC Mičevec. Gledatelja 70. Subota, 26.05.2018., 17:30 sati. Sudac: Kristijan Kršak. Pomoćnici: Stjepan Pajač i Nikola Kamenarić (svi Sveti Ivan Zelina). Strijelci: 1:0 – Furić (9-11m), 2:0 – L. Tadić (14-11m), 3:0 – Butković (32), 3:1 – Patljak (82), 3:2 – M. Golojuh (90+2).

KLAS: Zekić, Butković (od 74. Lončarić), Zelenika, Pavličić, J. Tadić (od 83. Knežević), F. Bedeković (od 63. D. Bedeković), L. Tadić, Bubalo, Furić (od 63. Fišer), Gusak (od 57. Marinčević), Sviličić. Trener: Damir Dittrich.

KUPINEC: Letica, Maretić, Samardžija, Vidak (od 37. N. Golojuh), Petković, M. Golojuh, Patljak, Lolić, Všetečka, Španić (od 46. Belan), Borković. Trener: Stjepan Puščak.