Prijava

Vaša prijava

Łukasz Zwoliński prvo veliko ime za novo lice Gorice u I HNL


Prvo veliko pojačanje dobila je Gorica i ovog prijelaznog roka iz Poljske. Nakon što su produžili nove Ugovore gotovo sa svim ključnim igračima iz drugoligaške sezone u Gorici se slaže momčad koja bi trebala biti tvrd orah u I HNL. Prvo možda trenutno i najveće ime dosad stiglo je i klasičan je centarfor koji će sigurno biti jedna od ključnih poluga u momčadi novog hrvatskog prvoligaša.
“Łukasz Zwoliński (25) dolazi iz poljske LOTTO Ekstraklasa gdje je upisao dvadeset i sedam nastupa. Nakon izazova u Poljskoj gdje je igrao za Pogoń Szczecin, Arka Gdynia SSA, Górnik Łęczna, WKS Śląsk Wrocław SA, Lukasz nam se priključuje u izazovima koji nas čekaju u Prva HNL.” – objavili su kratko iz Gorice na svom službenom Facebook profilu.

Transfer ove vrste je svojevrsno iznenađenje za hrvatsku sportsku javnost, ali ovaj prvi potez Gorice svakako najavljuje vrlo zanimljiv prelazni rok i još zanimljiviju sezonu. Vjerujemo da će se i u gradskim strukturama poduzeti maksimalni koraci kako bi gradnja rasvjete krenula što prije te kako će radovi biti dovršeni u tijeku kolovoza što je želja svih u klubu kao i najvjernijih navijača. Prema informacijama sa kojima raspolažemo iz Gorice se vrlo intenzivno traže opcije i oko što brže reakcije u dovođenju novog šefa struke i vjerujemo da ćemo već kroz koji dan imati i novo ime trenera Gorice sa kojim će Gorica krenuti u novu sezonu.