Prijava

Vaša prijava

Rastaju se Damir Biškup i Kurilovec


Nova iznenađujuća novost iz trećeligaša Kurilovca. Odmah nakon završetka sezone rastaju se trener Damir Biškup i klub iz Kurilovca, gradske četvrti Velike Gorice. Pomalo čudi da se za rastanak već saznalo a do kraja je još jedno kolo prvenstva (danas u subotu) te polufinale kup natjecanja na razini NS Velika Gorica kontra Gorice u Kučama u ponedjeljak 11. lipnja te eventualno finale protiv Lukavca u istoimenom mjestu dva dana kasnije.

Damir Biškup – foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

“Nema tu ništa spektakularno jer takav je trenerski posao, koferi su uvijek spremni za selidbu. Odlazim uzdignute glave jer smo struka i momčad ispunili sve zamišljene planove čelnika kluba. Kao novaci u kvalitetnoj ligi plasirani smo u gornjem dijelu poretka a proljetos smo u jednom trenu bili i treći. Zbog spleta okolnost (ozljede, bolest, kartoni, neka događanja koja nemaju veze sa strukom) u finišu prvenstva došlo je do pada motivacije i lošijih rezultata ali smo smogli snage i kvalitete da na kraju osvojimo Kup NSZŽ što je prekrasan uspjeh. Imamo priliku napraviti i nešto više u kupu Nogometnog središta Velike Gorice”– kazao je Damir Biškup i posebno naglasio.

“Zahvaljujem se svim članovima Uprave, prijašnjim predsjednicima Filipu Gabelici i Danielu Gorencu, pomoćniku Jurici Šimiru a posebno svim igračima i sportskom direktoru Darku Janječiću koji je nažalost dao ostavku”– u korektnom tonu rastaje se od Kurilovca Biškup mlađi (možda znakovito, stariji mu brat Dražen promijenio je sredinu i iz Dugog Sela preselio u Lučko).

O planovima za budućnost Damir nije želio govoriti ništa konkretno. “Ponuda je bilo ranije a vjerujem da će ih biti i u buduće. Kurilovčanima na kraju želim sve najbolje u budućem djelovanju i novitetima koje pripremaju.”


BistRANka okupila osamdesetak trkača

U prometnoj nesreći kod Selnice poginuo muškarac (41)