Prijava

Vaša prijava

Damir Biškup se oprostio uz novi trofej


Trećeligaš Kurilovec zaključio je sezonu kao pobjednik kup natjecanja Nogometnog središta i grada Velika Gorica a time je i misija trenera Damira Biškupa u gradskoj četvrti Velike Gorice završena.

Damir Biškup – foto: Mato Paviša/cityportal.hr

“Odlazim pomalo sa sjetom ali ponosan. U srijedu 13. lipnja u Lukavcu u finalu pobjedi smo domaćeg petoligaša nakon izvođenja jedanaesteraca (2:2-za Kurilovec u regularnom tijeku zabili Džaja i Čunčić) a trofej je našem kapetanu Jurici Kovačiću uručio dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec. Dva dana prije u ponedjeljak u Kučama dobili smo u polufinalu Goricu II 4:2 (Hodak 3, Ladović). Prije desetak dana u vitrine smo već pohranili i pobjednički pehar kup natjecanja na razini Zagrebačke županije. Također, konačno sedmo mjesto u redoslijedu zapadnih trećeligaša prekrasan je uspjeh za Kurilovec kao novog člana u ligi od 18 klubova”– kazao je Biškup a nije želio ulaziti u detalje neočekivanog rastanka.

 

“Klub ima svoje vizije a ja neću biti bez posla. Pregovaram s jednim stabilnim i relativno renomiranim klubom a više od devedeset posto je sve dogovoreno. Uskoro će se znati o kome se radi”– zaključio je Damir Biškup svoje u Kurilovcu ako izuzmemo još jedno okupljanje početkom idućeg tjedna uz povratak opreme.

U Lukavcu pred oko 200 gledatelja za Kurilovec su igrali: Sučić (od 90. Kranjčec), Džaja, Čunčić, Celiček, Kovačić, Brajko, Hodak, I. Čolić, M. Čolić (od 77. Pejak), Šarić i Šoštarec.


Svjetski dan darivatelja krvi