Prijava

Vaša prijava

FOTO Sergej Jakirović trener prvoligaša Gorice


Na poziciju glavnog trenera novog prvoligaša HNK Gorica izabran je (nedjelja, 17. lipnja) i potpisan Sergej Jakirović, trener drugoligaša NK Sesvete u prošloj sezoni. Na konferenciji za tisak danas u prostorijama HNK Gorica predstavljeni su trener Jakirović i pojačanje iz Poljske, napadač Lukasz Zwolinski. Jakirović je na tiskovnoj konferenciji isijavao optimizam glede novog prvenstva i zatečenim igračkim kadrom te situacijom u klubu. Naglasio je da vrlo dobro poznaje igrače koje je zatekao u klubu, nabrajajući ih poimenično te da nije imao potrebe mijenjati kompletan stručni stožer. Znači, trener Damir Grlić ostaje pomoćni trener, jedina promjena bit će napravljena na poziciji kondicijskog trenera. Novi trener nije zaboravio kazati kako je počašćen prigodom da vodi Goricu u najvišem nogometnom rangu u Hrvatskoj, a četverokružno natjecanje u 1. HNL (36 kola) nazvao je – maraton natjecanjem!

Lukasz Zwolinski (FC Pogon, Stettin) je srednji napadač (trenutačno na Transfermarktu vrijedi 250.000 eura), zasad je najzvučnije pojačanje koje se pojavilo ovog ljeta na Gradskom stadionu, kao slobodan igrač. Osobno vjeruje da će ispuniti klupska očekivanja u prvoligaškim nadmetanjima i tako pomoći Gorici u nastojanjima da sačuva prvoligaški status.

Izvršni dopredsjednik HNK Gorica Nikoličius Mindaugas je treneru Jakiroviću i igraču Zwolinskom simbolično predao klupske dresove i poželio im dobrodošlicu u klub. Konferenciju je vodila Marija Salopek Mirosavljević.

Galerija fotografija


Velika Gorica dobiva novi rotor

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda