Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorica gori: Hrvati će biti svjetski šampioni!


Eksplozija oduševljenja, nakon što je Rakitić realizirao odlučujući jedanaesterac za pobjedu Hrvatske protiv Rusije (2:2, 6:5 – 11m) i prolazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva, munjevito se proširila na goričke ulice. Grad Velika Gorica ne pamti ovakve izljeve euforije, sreće i ponosa koje su im priredili ”Vatreni” pobjedom u olimpijskom gradu Sočiju. Asfalt je ‘gorio’ u Zagrebačkoj na potezu od Vugleca do Kurilovečke, svi koji su pratili prijenos na bezbroj ekrana u lokalima ‘Dobardan’ i ‘Oziris bar’ okupirali su taj dio prometnice, ubrzo su im se pridružili navijači iz ‘Ledane’ i ostalih kafića.

Hrvatske zastave u zraku, baklje, dimne zavjese, vatromet, čestitanja – apsolutna ‘ludnica’ bez presedana. Nogometaši, rukometaši, košarkaši, rukometašice, odbojkašice, odbojkaši, plesačice, plesači, natjecatelji iz borilačkih sportova, navijači i navijačice – svi su zajedno na jednom mjestu, kao velika sportska obitelj, slavili ogroman uspjeh naših heroja u Rusiji.

A, ono glavno tek dolazi! U srijedu (11. srpnja) je polufinalni sraz protiv Engleske u kojem Hrvatska ima veliku prigodu plasirati se u finale i tako  nadmašiti našu brončanu reprezentaciju sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj (3. mjesto, 1998. godine).

Hrvatska ima jedinstvenu priliku upisati svoje ime u nogometnu povijest kao 9. svjetski prvak!!

Galerija fotografija