Prijava

Vaša prijava

Goričanka u Pokupskom odlučila potražiti ljubav svog života


Pokupsko je u subotu ugostilo peto izdanje susreta samaca „Na Kupi me pokupi“. Kao i prijašnjih godina prijavio se veći broj žena nego muškaraca. Svoju sreću u Pokupskom odlučila je potražiti i jedna Goričanka.

„Prvi put sam na ovoj manifestaciji. Prijateljica Zorica Šestak putem Facebooka me obavijestila da se ova manifestacija održava i odlučila sam danas doći u Pokupsko. Nastupit ću u utrci tački, samo još moram naći tko će me voziti“, otkrila nam je Katica.

Zbog prave ljubavi, kako kaže, bila bi spremna spakirati kofere i preseliti se u Pokupsko.

„Meni se Pokupsko jako sviđa. Tu sam se često kupala na Kupi i obožavam ovu prekrasnu prirodu i zelenilo koje krasi ovaj kraj“, dodala je naša sugovornica.

Posjetitelji su se u športsko-rekreativnom centru “Stari grad” mogli okušati u starim seoskim igrama poput povlačenja konopa, skakanja u vrećama, zabijanju čavala i vožnji u tačkama. Iza uspješne organizacije ove manifestacije stoji Klub žena Pokupsko.

„Trideset posto muškaraca starijih od 30 godina na području općine Pokupsko je neoženjeno. Imamo veliki problem, jer nam sela izumiru, a muškarci se ne žene“, požalila nam se Zorica Šestak, predsjednica Kluba žena Pokupsko.

Nakon natjecateljskog dijela, uslijedio je zabavni dio u kojem je za podizanje atmosfere bio zadužen glazbeni sastav „Tip top“ te praćenje utakmice hrvatske nacionalne nogometne vrste na velikom platnu.