Prijava

Vaša prijava

Perica Vidak trener trećeligaša Kurilovca


U današnjem priopćenju iz HNK Gorica za predstavnike medija stoji slijedeće: ”Obavještavamo Vas da smo zaključno sa današnjim danom dogovorili i uspostavili sportsku suradnju sa Nogometnim klubom Kurilovec. Prvi koraci suradnje su promoviranje dosadašnjeg trenera naše mlade momčadi Perice Vidaka u trenera seniorske momčadi NK Kurilovec. Uvjereni smo zajedno s kolegama iz susjednog Kurilovca kako je ovo  veliki iskorak za turopoljski nogomet i kako ćemo zajedničkim snagama osigurati bolju budućnost za sve nogometaše i klubove našega kraja.”

Perica Vidak je povodom preuzimanja pozicije glavnog trenera u NK Kurilovec kazao: ”Uspostavom suradnje sa NK Kurilovec pojavila se mogućnost i obostrana želja da preuzmem momčad. Kako samostalno vođenje trećeligaša za mene predstavlja veliki izazov i logičan slijed u trenerskom odrastanju, nisam previše dvojio i prihvatio sam novi izazov. Smatram kako će mi samostalno vođenje utakmica u zahtjevnom natjecanju omogućiti ispravan i kvalitetan  razvoj obzirom na godine.”

Odlaskom Vidaka u Kurilovec definitivno je potvrđeno da je druga momčad Gorice, HNK Gorica II (član JŽNL-e od 2016. do 2018.), koju je on vrlo uspješno vodio, prestala postojati, a slijedom toga će i nekoliko igrača iz te momčadi obući dres Kurilovca.

Galerija fotografija


Održana još jedna promocija