Prijava

Vaša prijava

DVD Drnek proslavio 80 godina neprekinutog djelovanja


Dobrovoljno vatrogasno društvo Drnek prošle je subote proslavilo 80 godina neprekinutog djelovanja. Na svečanoj sjednici pročitano je Izvješće o radu, te su uručene su plakete i priznanja.

Od 2013. godine predsjednik ovog društva je Nikica Dragojević, koji je izuzetno ponosan na sve što je u proteklih pet godina napravljeno i ističe kako svega toga ne bi bilo bez zajedništva svih članova kojih trenutno broje 37, od čega 11.-ero djece. Najstariji član ovog malog, ali neopisivo složnog društva je Stjepan Kučan, koji baš kao i DVD Drnek broji 80 godina.

“U mom mandatu sagrađen je novi dom, na čemu smo posebno zahvalni našim mještanima, Općini Orle i Zagrebačkoj županiji. Malo smo i složno društvo, vrijedni smo, radimo na dobrovoljnoj bazi za dobrobit našeg mjesta i naše Općine, a po potrebi i šire ako treba.” – ističe Dragojević.

U nadolazećem periodu DVD Drnek ima skromne planove što se tiče samog vatrogastva i popunjavanja opreme, a kako kaže Dragojević, imaju još posla na domu, treba provesti centralno grijenje i staviti vanjsku fasadu. Osim toga, dom je trenutno u postupku legalizacije.

Galerija fotografija:


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike