Prijava

Vaša prijava

3. Memorijalni malonogometni turnir “Blaž Galeković – Blaško”


Nogometni klub Mraclin i navijačka skupina GPP organizirali su u znak sjećanja na pokojnog člana kluba i predsjednika navijačke skupine 3. Memorijalni malonogometni turnir Blaž Galeković – Blaško.

Sudjelovalo je 12 momčadi koje su razigravale u četiri skupine, polufinale su izborile prvoplasirane momčadi u grupi.

U prvoj polufinalnoj utakmici momčad Tona i prijatelji pobijedila je momčad CB Pokupčanka & ŠRC Stari grad, a u drugoj momčad OPG Cvetnić s 4:0 CB Egos. U utakmici za 3. mjesto CB Pokupčanka & ŠRC Stari Grad pobijedila je rezultatom 2:0 CB Egos. U finalu velika borba. Tijekom utakmice igrači OPG Cvetnić imali su više prilika, no nedostajalo im je sreće jer su nekoliko puta pogađali okvir vrata, te je utakmica završena 0:0. U udarcima sa sedam metar bolja je bila momčad Tona i prijatelji.

Foto: Vitomir Štuban

Za najboljeg igrača proglašen je Dario Šestić (OPG Cvetnić), za najboljeg vratara Josip Pogledić (Tona i prijatelji), a za najboljeg strijelca Marko Cimeša (CB Pokupčanka & ŠRC Stari Grad). Sve utakmice odlično je sudio Tihomir Bratković.

Predsjednik Nogometnog kluba Mraclin Goran Vukašinec obratio se na kraju turnira nazočnima:
– Velika zahvala svim posjetiteljima, svim momčadima Turopoljsko – posavske lige, kao i momčadima koje su sudjelovale na Blaškovom turniru. Velika zahvala svim ljudima dobre volje koji su duže razdoblje radili u organizaciji lige i turnira, hvala svim sponzorima, kao i Zajednici športskih udruga Velika Gorica.