Prijava

Vaša prijava

Fabrizio Hrkovac ostaje u Jelačiću


Mnogo igrača poniklih u HNK Gorici danas igra u klubovima Nogometnog središta Velika Gorica ali i šire. Tako je iza 22-godišnjeg Fabrizija Hrkovca solidna sezona u Jelačiću iz Vukovine. “Točno je da sam prošao nogometnu školu danas prvoligaša Gorice ali imao sam kraće epizode u Vukovini i Novom Čiču. Moram svakako naglasiti da sam paralelno trenirao i u školi nogometa mojeg kuma Krešimira Marušića kod kojeg sam mnogo toga naučio i hvala mu na tome (podsjetimo, Marušić je bio naš prvoligaški igrač i internacionalac proglašavan za najboljeg igrača Australije).

 

Izvrsno se danas osjećam u Jelačiću jer su u klubu izuzetno korektni prema meni (i prema drugim igračima) tako da ostajem i dalje u momčadi mladog trenera Marina Rakuljića. Prošlu sezonu smo odigrali solidno jer nije bilo nikakvih rezultatskih imperativa ali mogli smo biti i uspješniji”-pričao je za cityportal dečko iz Velike Gorice za kojeg se može kazati da ima mnogo toga vezanog i za Novo Čiče iz kojeg mu je obitelj po ocu Dubravku Hrkovacu koji je kao i Marušić odigrao oko 200 prvoligaških utakmica u Radniku, Zadru, Zagrebu, Interu iz Zaprešića.

“Nisam opterećen “starim” jer on je bio profesionalac i nogometni fanatik a ja volim opušteniji život. Zaposlen sam u novoj OŠ Novo Čiče a u Čiču mi roditelji imaju i lokal “Kavalir” u kojem se razglaba o svemu i svačemu a najviše o nogometu”. Fabrizio također ako treba “navuče frak i stavi leptir mašnu” pa pomogne svojima oko ugostiteljstva. U “Kavaliru” smo i razgovarali uz pivicu (Fabrizio nije častio, ponašao se odgovorno prema poslu, na znanje i ravnanje Hrkiju starijem) dok su se njegovi negdje na Jadranu brčkali za vikend a naši vatreni igrali finale SP u nogometu.

“Koliko znam, za sijedeću sezonu Jelačić ima ozbiljnih i naglašenih ambicija. Spominju se pojačanja i jedva čekam početak priprema 1. kolovoza”-kazao je na kraju nogometno ambiciozan Fabrizio Hrkovac, mladi igrač Jelačića iz Vukovine s kojim si želi jači rang natjecanja.