Prijava

Vaša prijava

Ekipa CB Baltazar pobjednici turnira


Caffe bar Baltazar, u seniorskoj i ekipa Intersporta u veteranskoj konkurenciji ponijeli su titulu najboljih na ovogodišnjem malonogometnom turniru HVIDRA 2014.

U kategoriji seniora drugo mjesto osvojila je ekipa Zavičajnog društva Grude Elbi Basler, treća je momčad Club MM iz Sesveta, a četvrti Cvjetno Poliklinika Milojević.

Kod veterana drugo mjesto osvojili su domaćini, organizatori ekipa velikogoričke HVIDRE, treći su bili prošlogodišnji finalisti CB Carla, a četvrto mjesto zauzela je momčad SC Utrine.

IMG_6007

Nagrade su osvojili i najzaslužniji pojedinci. Najboljim vratarom proglašen je Mislav Smolković (CB Baltazar), najbolji igrač bio je Viktor Postužin, a najbolji strijelac Kristijan Postružin, oba igrača pobjedničke ekipe.

Veterani: najbolji igrač turnira je Donald Suvajac (Intersport), a njegov kolega Mario Jozić najbolji vratar. Mario Rašić iz CB Cale proglašen je najboljim strijelcem.

„Prezadovoljni smo ovogodišnjim turnirom. Osobito nas jako veseli dobra posjećenost, sinoćnju utakmicu je u dvorani pratilo oko 700 posjetitelja. – istaknuo je Slavko Tolić, voditelj za šport u velikogoričkoj HVIDRI. Osim toga turnir je prošao bez ikakvih incidenata, primjedbi na suđenje te nije bilo težih ozljeda igrača.

U obje kategorije, na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je 63 momčadi.


Žene, uključite se u "SMART"

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU