Prijava

Vaša prijava

Lukavec osvojio Svetojanski turnir u Obrežu


Darko Janječić, popularni Žica, i kao sportski direktor matičnog četvrtoligaša Dinama iz Odranskog Obreža, dokazuje kako se odgovorno, profesionalno i pedantno obnaša funkcija i time iskazuje poštovanje spram suradnika u nogometu, pa i onima iz medija, kakvi god bili.

Vrijedne nagrade na tomboli. Foto: Dinamo Odranski Obrež

Tradicionalni ljetni turnir Dinama (Odranski Obrež) povodom blagdana Svete Ane tek je završio a izvještaj mailom već je bio na zaslonu računala a Darko je s obitelji na odmora negdje na Jadranu. Bravo majstore, tako se to radi!!

Ispunjena tribina u Obrežu. Foto: Dinamo Odranski Obrež

“Evo nakon 4 dana završio je naš veliki Svetojanski nogometni turnir Obrež 2018. Rezultati četvrtfinala: Mladost (D)-Lomnica 1:4, Lukavec-Omladinac (OS) 1:0, Odra-Čehi 3:1, Brezovica-Zagorec (VT) 7:5 iz 11m (3:3). Polufinale: Lukavec-Lomnica 4:0, Odra-Brezovica 2:1. Pucanje penala za treće mjesto: Brezovica-Lomnica 6:5. Finale: Lukavec-Odra 3:1. Konačan poredak: 1. Lukavec, 2. Odra, 3. Brezovica, 4. Lomnica.
Za najboljeg igrača proglašen je Robert Pisačić (Odra), prvi strijelac je Goran Dlesk (Zagorec Veliko Trgovišće) a najbolji vratar Martin Luter (Lukavec). Nagradu za fair play dobila je Lomnica. U ekshibicijskoj utakmici Hrvatski dragovoljac pobijedio je domaći Dinamo 3:1 a strijelac za nas bio je Goran Petković. U 4 dana turnir je pratilo preko 1000 ljudi a imali smo i tombolu s vrijednim nagradama”– otkrio je za cityportal Darko Janječić. Želimo ugodan odmor obitelji Janječić!