Prijava

Vaša prijava

FOTO ‘Vidim, čujem, mirišem ljeto’ u Vukovini


Manifestacija ‘Vidim, čujem, mirišem ljeto’ u organizaciji Udruge ‘Vukovina u srcu’ održana je jučer (nedjelja, 05. kolovoza) u poslijepodnevnim i večernjim satima na prostoru kod kurije Alapić. Na drugom izdanju ovog događanja sudjelovali su: POUVG – Kino Gorica, Amatersko kazalište ”Komedijaši” (Stažnjevec), DVD Vukovina, NK Ban Jelačić, Mjesni odbor Vukovina, Udruga umirovljenika Grada Velike Gorice – Podružnica Vukovina, Etno udruga ‘Turopoljska Posavina’, OPG Saraga, OPG Brozović, Kreativni štand Udruge ‘Vukovina u srcu’, Mladen Mikulin.

Raznovrsni program otvoren je pečenjem pečenika (trajalo je cijelu večer), a onda je slijedila prezentacija radova kipara Mladena Mikulina, u radionici za djecu izrađivane su slike od kukuruznih zrna i komušine, organiziran je natječaj iz brze fortografije. ”Komedijaši” su oduševili predstavom ”Martin Zagreb, Martin Zagreba”, a finale manifestacije pripalo je projekciji kraćeg dokumentarnog filma ”Kardinal i kipar”, odnosno projekciji cjelovečernjeg obiteljskog filma ”Ljeto u Provansi”.

Predstavnica Udruge ‘Vukovina u srcu’ Sandra Maršić bila je vrlo zadovoljna odzivom velikog broja posjetitelja: ”Mi smo se odlučili za ovaj termin manifestacije bez velikog razmišljanja i kalkuliranja o mogućem broju posjetitelja, ali smo njihovim velikim odzivom ugodno iznenađeni. Za ovo drugo izdanje manifestacije promijenili smo sustav promidžbe u odnosu na prošlu godinu i to je jedan od razloga za ovoliki broj posjetitelja u sredini ljeta i sezoni godišnjih odmora.”

Galerija fotografija