Prijava

Vaša prijava

FOTO Optimizam, ali i oprez trenera i igrača Gorice pred utakmicu s Interom


Prije subotnjeg ogleda 2. kola u HT Prvoj ligi između HNK Gorica i Intera u goričkom prvoligašu primjetan je optimizam glede pozitivnog ishoda, ali se upozorava da će eventualnu prvu prvoligašku pobjedu biti moguće zabilježiti samo uz maksimalan napor cjelokupne momčadi. Na konferenciji za novinare održanoj danas u 11 sati u press prostoriji Gradskog stadiona u Velikoj Gorici to su istakli trener Sergej Jakirović i igrači Matija Dvorneković i Iyaiy Believe Atiemwen.

”Čeka nas vrlo teška i zahtjevna utakmica, naglašava trener Jakirović, iako su gosti iz Zaprešića u prve dvije utakmice primili 8 golova, a niti jednom nisu zatresli suparničku mrežu. Protiv Gorice će se pokušati iskupiti za loš prvenstveni start, ali mi ćemo se opet postaviti domaćinski i tražiti put ka pobjedi. Od 18 igrača koji ulaze u zapisnik njih 14 su u kombinaciji za startnu postavu”. Dvostruki asistent za pogotke protiv Slaven Belupa Dvorneković te strijelac i asistent Atiemwen jedinstveni su u ocjeni kako su šanse Gorice za pobjedu protiv Intera vrlo realne, ako se ponovi igra kao u prvom kolu te ako obrana bude opreznija.

U klubu su vrlo zadovoljni odziv publike na prošlosubotnju prvoligašku premijeru i pozivaju navijače da opet dođu na Gradski stadion (subota, 11. srpnja, 17:30 sati) i podrže Goricu da pruži dobru igru i ostvari prvu prvenstvenu pobjedu.

Galerija fotografija