Prijava

Vaša prijava

FOTO Pobjede Hajduka, Lokomotive i Intera na ”Alpas kup Trofeju Turopolja”


Ovogodišnji 20. međunarodni juniorski nogometni turnir “Alpas kup Trofej Turopolja” u organizaciji HNK Gorica otvoren je danas s tri utakmice (trajanje 2×35 minuta), dvije su odigrane na Gradskom stadionu (pomoćni teren), a jedna u SRC Udarnik u Kurilovcu.

Lokomotiva je zabilježila pobjedu s dva pogotka (23. i 26.) Silvia Goričana protiv prošlogodišnjeg pobjednika Illes Akademia (Szombathely, Mađarska). U Kurilovcu Inter Zaprešić iznenađujuće je bio bolji od Dinama (Zagreb) također s 2:0. U trećoj utakmici, odnosno drugoj na Gradskom stadionu, Hajduk je protiv HNK Gorice pogocima Blerta Tolara (10.) i Ivana Šarića (36.) imao sigurno vodstvo sve do pred kraj kada je došlo do prekida utakmice!?

Skandalozni prekid

Naime, nakon što je sudac dosudio prekršaj kontra ”bijelih” u teren je uletio neodgovorni gledatelj i udario igrača Hajduka!? Nevjerojatan skandalozni ispad na utakmici juniora (godište 2000. i mlađi), izljev primitivizma najniže vrste. Sudac Ivan Marinčević donio je jedinu ispravnu odluku – prekinuo je susret! Srećom, incident nije eskalirao, jer igrači obje momčadi ponašali su se onako kako dolikuje prvoligašima – razumno, bez povišenih tenzija. Na kraju su se kao sportski prijatelji zagrlili i zajedno napustili igralište.

Prema informaciji od organizatora, HNK Gorica je promptno reagirala i pozvala policiju, koja će protiv vinovnika incidenta u svojoj nadležnosti postupati prema prijavi.

Galerija fotografija

Raspored za subotu i nedjelju

Subota  09:00 Dinamo – Bravo (Gradski stadion); 10:30 Osijek – Lokomotiva (Gradski stadion); 12:00 Hajduk – Slaven Belupo (Gradski stadion); 16:00 Bravo – Inter ( SC Udarnik); 17:30 Slaven Belupo – Gorica (SC Udarnik); 19:00 Illes A. Haladas Kft – NK Osijek (SC Udarnik).

Nedjelja  10:00 polufinale (Gradski stadion), 10:00 polufinale (SC Udarnik), 18:00 finale (Gradski stadion).