Prijava

Vaša prijava

Polet pobjedom otvorio sezonu


Nogometaši buševskog Poleta pod palicom novog trenera Marija Paviše minimalnom pobjedom na svom Zvrniku krenuli su u novu sezonu. Utakmica je započela zaista rijetkom scenom jer već u 4. minuti pomoćnoj sutkinji Anici Kumer je pozlilo te je pauzirala čitavo poluvrijeme. Njezine zadaće pomoćnog suca uz suglasnost službenih osoba prihvatio se predstavnik domaćina Mladen Rožić, a imenovana sutkinja dužnost je nastavila obavljati u drugom poluvremenu.
Nogometaši domaćeg sastava u prvom poluvremenu nešto bolji, pokretljiviji protivnik. Tu blagu dominaciju okrunili su u smiraj prve dionice nakon trećeg uzastopnog kornera kojeg je izveo Sučić domaći stoper Skrbin glavom je pogodio u mrežu gostiju iz Laduča.
U drugom poluvremenu nije bilo pogodaka, ali velikih prilika da. Napadač domaćih Zlodi je u tri navrata izašao na golmana Lopatića koji se istaknuo obranama, mladi Brajković također je imao dobru šansu, gosti su imali dvije zrele prilike preko Markovića. U mreži gostiju završila je lopta nekih desetak minuta prije kraja kada je pogodio Zlodi na asistenciju Sučića, veselje je prekinula pomoćna sutkinja zastavicom u zraku. Bio je to susret u kojem je Polet imao veći broj prilika za pogodak, ipak samo jedna lopta je službeno završila u mreži Laduča što se na kraju pokazalo dovoljnim za pobjedu i tri boda.

Foto: Vitomir Štuban

POLET (B) – LADUČ 1:0
BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 50.
Sutkinja: Jelena Kumer (Breganica). Pomoćnice: Marija Jurinić (Jastrebarsko) i Anica Kumer (Breganica).
STRIJELAC: 1:0 – Skrbin (40).
POLET (B): Bradić, Ivanković (od 64. Robić), Tičarić, Skrbin, F. Sovina, Šegota, Bobesić, Brajković, Križanić (od 46. Stuparić), Sučić, Zlodi (od 90. Mandić). TRENER: Mario Paviša.
LADUČ: Lopatić, Boranić (od 61. Ladan), Ištuk, Nikolić, Marković, Đeno, Remenar, Štok, Đurđević (od 46. Lenić), Marić (od 78. Beluhan), Fistrić. TRENER: Saša Jakovina.
ŽUTI KARTONI
Polet: Bobesić (32), Stuparić (58), Sučić (75), Bradić (88), Brajković (88), Zlodi (89).
Laduč: Nikolić (90).