Prijava

Vaša prijava

Klas Mičevec – Dinamo Jakovlje 0 – 2


NK KLAS – DINAMO (J )  0:1 (0:2)

Igralište ŠRC Mičevec. Gledatelja 100. Subota, 01.09.2018., 17:30 sati. 

Sudac: Ranogajec Dean (Zagreb)

Pomoćnici: Mikšec Juraj (Zagreb) i Madžar Elvis (Vrbovec)

Strijelci: 0 :1 – Horvat (45), 0 : 2 – Vrabec (55)

KLAS: Zekić, Butković (od 77. Mikulić), Zelenika, Kundih, Pandža, Vidović (od 55. Sviličić), Fišter (od 64. Lončarić), Bedeković, Tadić, Marković, Dilberović (od 46. Matić)

Trener: Damir Ditrich

DINAMO (J): Rihtar, Škrlin, Bielobradić, Vrabec (od 74. Petir), Vidaković (od 87. Špiček), Piškor (od 46. Malić), Hruševar (od 79. Zrinjski), Barukčić( od 90. Suhina), Horvat, Jukić, A. P. Glauver.

Trener: Davor Debogović

Poraz Klasa na domaćem terenu.

U 2. kolu jedinstvene županijske lige Dinamo Jakovlje  na gostovanju u Mičevcu spretno došao do tri boda protiv domaćina Klasa.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i najavili domaćinu da su došli po tri boda već u drugoj minuti susreta kada je Hruševar s ruba kaznenog prostora pogodio vratnicu, nedugo zatim u 14 minuti Piškor gađa gredu da bi u 33 minuti Zekić skinuo prekrasan udarac Jukića.

Domaćin se probudio tek pred kraj prvoga poluvremena poslije propuštanih prigoda gostiju, takvom igrom urodila je i prilika kada je sa sredine terena mladi Bedekovića u 41 minuti prešao nekoliko obrambenih igrača i prekrasno uposlio Pandžu koji s ruba kaznenog prostora puca a gostujući vratar Rihtar odličnom intervencijom skida udarac.

Kada se činilo da će se s neriješenim rezultatom na poluvrijeme u 45 minuti Aranha Pinheiro Glauver  malo iskosa s ruba kaznenog prostora odlično puca, Zekić brani a odbijenu loptu Jukić sprema za vodstvo gostiju od 1 – 0 ,  s tim rezultatom se odlazi na poluvrijeme.

Nastavku drugog dijela domaćin je imao terensku inicijativu ali put mreže gostujućeg vratara Rihtara nikako nisu uspjeli pronaći. I Onda u 55. minuti novi šok za domaćina kada je Vrabec pogodio za novo vodstvo Dinama što je bio i konačni rezultat utakmice.