Prijava

Vaša prijava

NK Kurilovec – Slaven Belupo najveća nagrada, hrabro prema Mladini


Turopoljski trećeligaš Kurilovec u dosadašnjem natjecateljskom dijelu odigrao je tri službene utakmice, dvije u prvenstvu gdje su osvojena tri boda u Novigradu, te subotnji bod kontra HAŠK-a na gradskom stadionu u Velikoj Gorici.
– Sa dosadasnjim dijelom možemo biti jako zadovoljni i ostvarili smo zacrtano. Ostaje mala žal jer smo dojma da smo u prvenstvu trebali biti 100% s obzirom na prikazano u utakmici sa HAŠK-om gdje smo ipak bili osjetno kvalitetnija momčad. Isto tako smo svjesni da će mladost u našoj ekipi doživjeti određene oscilacije tijekom sezone. Usporedbe radi HAŠK koji također spada među mlađe momčadi imao je u zapisniku 6 mlađih igrača, a mi 12, tako da je jasno da ćemo u nekim trenucima istrpjeti tu mladost. Moram istaknuti utjecaj iskusnijih igrača na momčad koji su zaista primjer mladima kako se odnosi prema nogometu i radu općenito. U kadru imamo 26 igrača od kojih 20 spada u kvotu mlađih tako da je od velikoga značaja da uz sebe imaju iskusnije igrace – apsolvirao je dosadašnji učinak svoje momčadi trener Kurilovca Perica Vidak.
U pretkolu Kupa HNS-a uslijedio je prolazak u rundu dalje.
– Također u Hrvatskom kupu smo ostvarili zacrtano i zaslužili utakmicu sa prvoligašom Slaven Belupom što je svakako velika nagrada igračima i svima u klubu .
Slijede dvije jake utakmice, u srijedu Kurilovec gostuje kod jakog Vinogradara u Mladini i domaći subotnji dvoboj protiv Vrbovca.
– U srijedu nas već očekuje nova prvenstvena utakmica sa momčadi koja ima najveću individualnu kvalitetom u ovom rangu. Vrlo zahtjevna utakmica, ali isto tako smatram da nismo bez šanse. Naša momčad posjeduje potencijal i smatram da imamo što prezentirati na utakmici sa Vinogradarom. Bit će potrebno prezentirati kvalitetu u svim segmentima kako bi izašli neokrznjeni iz te utakmice – mišljenja je trener Vidak za utakmicu u Mladini. U subotu novo iskušenje Vrbovec.
– Domaća utakmica sa Vrbovcem bit će prva na domaćem terenu. Ciljevi su kao i u svakoj utakmici, to je da se vidi konstantni napredak naših igrača i jasna struktura igre u oba smjera. Ipak prije svega pozornost je usmjerena na trenažni proces i utakmicu u Mladini tek nakon toga ćemo pozornost usmjeriti na Vrbovec – zaključio je osvrt i najavu dviju teških utakmica koje očekuju momčad Kurilovca trener Perica Vidak.