Prijava

Vaša prijava

Gastro Turopolja: tko će pripremiti najbolju kotlovinu?


Počelo je odbrojavanje do najveće goričke gastronomske manifestacije – Gastro Turopolja. U nedjelju, 14. listopada održat će se 17. Gastro Turopolja i ponovo okupiti brojne goričke gastro majstore i goste iz cijele Hrvatske koji će udružiti kuhače, zamastiti posude i lonce te građanima predstaviti i ponuditi najbolje od svojih specijaliteta.

Osim ugostitelja priliku da zamaste prste i pritom se dobre zabave imaju i svi kuhari amateri te oni željni dobrog druženja i fine hrane. Organizatori pozivaju sve udruge i organizacije da se i ove godine prijave na natjecanje u spravljanju najbolje turopoljske kotlovine.

Čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri, a sve što trebate, za početak, je popuniti prijavnicu i poslati je na adresu goričke turističke zajednice, koja će svakoj ekipi osigurati radni stol s klupom, donaciju za kupnju začina i povrća, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo, potrebnu dokumentaciju za inspekciju kao i deset bonova za konzumaciju za članove ekipe.

Prijave su do 5. listopada na e-mail: tzvg@tzvg.hr ili putem faksa na broj 01 3458 462.

Glavni i odgovorni kuhari su Turistička zajednica i Udruženje obrtnika Velike Gorice, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 01 6221 666.