Prijava

Vaša prijava

FOTO Bez pobjednika u susretu Vatrogasca i Mraclina


Utakmica u Kobiliću između Vatrogasca i Mraclina pokazala je da su obje momčadi dobro pripremljene, prikazana je obostrano otvorena igra, koja je rezultirala s 4 pogotka, nekoliko efektnih poteza i obrana vratara. Bilo je i prigovora na neke od sudačkih odluka, primjerice, izjednačujući pogodak Mraclina za 1:1 postignut je, navodno, iz zaleđa.

Momčad domaćina došla je u vodstvo u 20. minuti kada je projektil Krasnića s dvadesetak metara zatresao mrežu iza leđa Dražića. Gosti su izjednačili pogotkom A. Domitrovića koji je nečuvan iskosa s lijeve strane pogodio suprotni kut. Od 30. minute do polovice drugog poluvremena igra Mraclina izgledala je tečnija, akcije su bile povezane, ali bez izrazite prigode za pogodak. Napadi Vatrogasca bili su okomitiji i djelovali su opasnije.

U završnici susreta domaćin ponovo dolazi u vodstvo pogotkom Barišića, koji je nakon produženog ubačaja iz kuta udarcem glavom loptu smjestio u rašlje. Gosti se nisu predali i Čičak u 85.minuti iz slobodnog udarca sa 20-tak gađa kut za sjajnu paradu Caputa i korner. Ipak, u 88. minuti skoro s istog mjesta Jurić silovito tuče pod gredu za 2:2. Čini nam se da je neodlučen ishod ipak najpravedniji.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga – 02. kolo

NK Vatrogasac – NK Mraclin 2:2 (1:1)

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 80. Nedjelja, 02.09.2018., 17:30 sati. Sudac: Ivan Marinčević (Mičevec). Pomoćnici: Dario Mužar i Tihomir Bratković (oba Velika Gorica). Delegat: Stjepan Pajač (Donje Orešje). Strijelci: 1:0 – Krasnić (20), 1:1 – A. Domitrović (41), 2:1 – Barišić (82), 2:2 – Jurić (88).

VATROGASAC: Caput, Čumpek, Čavar, Matanović, Kontić (cap.), Kadoić (od 62. Krstanović), Sambol (od 90. Vodelšek), Muhić, Krasnić (od 68. Barišić), Fabečić (od 46. Ivkić), Šošić. Trener: Nino Matković.

MRACLIN: Dražić (cap.), Petravić, Dolibašić, J. Domitrović, A. Domitrović (od 62. I. Kos), Đurašin (od 73. Čevid), Jurić, Onić (od 90. M. Kos), Hrženjak (od 80. J. Cvetnić), Radanović, Čičak. Trener: Vlado Horvat.