Prijava

Vaša prijava

FOTO Vatrogasac uvjerljivo pobijedio Ostrnu


Vatrogasac je u vrlo dobroj igri uvjerljivo svladao Ostrnu, a rezultat je mogao biti i viši da su domaći iskoristili zicere (Sambol dva puta, Ivkić, Matanović, Krasnić). Momčad iz Ostrne igrala je otvoreno, ali izrazitih prigoda za pogodak nije imala. Prvi pogodak postignut je u 20. minuti nakon duplog pasa između Čavara i strijelca Krasnića, koji je plasiranom dijagonalom s lijeve strane pogodio suprotnu malu mrežicu. Na 2:0 podigao je Ivkić, koji je dubinsku loptu Matanovića primio u sprintu, oslobodio se pratnje, zaobišao vratara i pogodio praznu mrežu.

Gosti su u drugo poluvrijeme krenuli s tri zamjene s namjerom da pojačanim napadom pokušaju izjednačiti. To se pokazalo kao zabluda, jer je Matanović u 49. minuti s desne strane naciljao Barišića, koji je trzajem glave loptu s peterca pospremio u mrežu za 3:0. Pokušaji Ostrne bili su nakon toga nešto konkretniji, učinak je izostao zbog nepreciznosti. Raspoloženi Matanović je u 75. minuti izvrtio suparničku obranu, ubacio do Sejfovića koji je samo postavio nogu i lopta se zakoprcala u mreži za 4:0. Dvije minute kasnije Jaković je oštrim udarcem s dvadesetak metara smanjio na 4:1.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga, skupina Istok – 4. kolo

NK Vatrogasac – NK Ostrna 4:1 (2:0)

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 70. Nedjelja, 09.09.2018., 17 sati. Sudac: Dean Ranogajec (Kamenica). Pomoćnici: Jerko Crnčić i Ivica Mazalo (oba Vrbovec). Delegat: Dario Petrac (Gornja Lomnica). Strijelci: 1:0 – Krasnić (20), 2:0 – Ivkić (30), 3:0 – Barišič (49), 4:0 – Sejfović (75), 4:1 – Jaković (77).

VATROGASAC: Marić, Mirenić (od 70. Vuković), Čumpek, Čavar, Krasnić, Kontić (cap.), Ivkić (od 55. Fabečić), Sambol (od 70. Sejfović), Matanović, Andrišević (od 55. Vodelšek), Barišić. Trener: Nino Matković.

OSTRNA: Dominković, Šego, K. Tokić, Vukoja (od 46. Ćosić), Mandić (od 57. I. Tokić), Lacković, J. Radovac (od 10. Ježidić), Nestić (cap.), Šimunović (od 46. Bumbar), I. Radovac, Darojković (od 46. Jaković). Trener: Filip Oroz.