Prijava

Vaša prijava

FOTO Očekuje se rekordna posjeta na utakmici Gorice i Dinama


Iz goričkog prvoligaša, povodom utakmice 7. kola HT Prve lige između HNK Gorica i GNK Dinamo, dobili smo obavijest koju u cijelosti prenosimo:

”Poštovani predstavnici medija, želimo Vas obavijestiti kako prodaja ulaznica za utakmicu HNK Gorica – GNK Dinamo, koja je na rasporedu u subotu (15. rujna) u 16.30 sati, ide jako dobro. Ljubazno Vas molimo da kroz svoje medije pozovete sve naše navijače, ali i sve zainteresirane za dolazak na utakmicu, da na vrijeme dođu po svoje ulaznice na prodajno mjesto. Pretprodaja ulaznica počela je u ponedjeljak, 10. rujna, na blagajni ispod zapadne tribine Gradskog stadiona. Radno vrijeme blagajne je svakim danom od 10 do 12 te od 16 do 18 sati. Cijena ulaznica u pretprodaji je 30 kuna, a na dan utakmice 50 kuna.

Nudimo i posebne pogodnosti za poslovne subjekte, prijatelje i partnere te za školsku djecu u Vašim kvartovima po cijeni od 25 kuna za pakete iznad 20 ulaznica. U cijenu je uključen PDV i klub će po primitku uplate ispostaviti R1 račun. Ulaznice za gostujuće navijače u prodaji su na blagajnama GNK Dinama u Maksimiru. Gostujući navijači bit će smješteni na istočnoj tribini. Također, kako bismo izbjegli gužve na ulasku na stadion, ovim putem želimo i zamoliti sve navijače da na vrijeme dođu na utakmicu i pronađu svoje mjesto na tribinama.”

Da podsjetimo, susret u subotu na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici je sraz prvoplasiranog Dinama (6 4 2 0 10:4 14) i Gorice (6 3 1 2 11:8 10) trenutno na 5. mjestu (jednak broj bodova kao i Lokomotiva na 4. mjestu). Gorica u posljednja tri susreta nije primila pogodak, zabilježila je tri pobjede s identičnim rezultatom 2:0, protiv Hajduka i Istre 1961 u gostima te Rudeša doma. Gorički prvoligaš samo u prvom kolu (Rijeka 0:2) nije zatresao suparničku mrežu.

Galerija fotografija


Vatreni Kriški oblizeki