Prijava

Vaša prijava

FOTO Kurilovec ispustio pobjedu protiv Orijenta


U unaprijed odigranoj utakmici 6. kola 3. HNL Zapad Kurilovec i Orijent 1919 odigrali su neodlučeno, s napomenom da su iz oba tabora imali ozbiljnih prigovora na suđenje. Gosti iz Rijeke došli su u vodstvo u uvodnoj fazi utakmice, kada je olako izigrana obrana domaćina i Monjac je plasiranim udarcem s lijeve strane pogodio suprotni kut. Orijent je do polovice prvog poluvremena imao više loptu u nogama i bio je konkretniji. Udarnik se oslanjao na solo akcije Brajka i Sedlačeka, izrazitih šansi za pogodak nije imao.

Nakon odmora slika na terenu se promijenila, domaći su diktirali zbivanja na travnjaku i Čolić je u 59.minuti zasluženo izjednačio. Nešto kasnije hitri Čurek prošao je nezadrživo lijevom stranom da bi bio srušen za kazneni udarac. Muhar je sigurno pogodio za vodstvo Kurilovca. Strijelac izjednačujućeg pogotka Čolić postao je u 75. tragičar susreta, jer je rukom udario suparnika bez lopte u kaznenom prostoru i to je imalo kobne posljedice po njega i momčad. Na intervenciju pomoćnog suca reagirao je glavni sudac tako što je Čoliću pokazao izravni crveni karton i dosudio kazneni udarac. Siguran realizator s bijele točke za 2:2 bio je Weitzer. Do kraja susreta obje momčadi su imale prigode za pogodak, ali rezultat je ipak ostao nepromijenjen.

Galerija fotografija

3.HNL Zapad 06. kolo

NK Kurilovec – HNK Orijent 1919 2:2 (0:1)

Velika Gorica. Igralište ŠRC Udarnik. Gledatelja 150. Nedjelja, 16.09.2018., 16:30 sati. Sudac: Ivan Podborski-Boček. Pomoćnici: Zlatan Bilić i Mateo Jakopec (svi Zagreb). Delegat: Mladen Ciglenečki (Sv. Križ Začretje). Strijelci: 0:1 – Monjac (5), 1:1 – Čolić (59), 2:1 – Muhar (66-11m), 2:2 – Weitzer (75-11m).

KURILOVEC: Jelavić, Čurek, Čunčić (cap.), Kelava, Brajko, Sedlaček (od 46. Marelja), Humeljak (od 90. Mandura), Čolić, Krpečanec, Muhar (od 76. J. Rajić), Matoš. Trener: Perica Vidak.

ORIJENT 1919: Herman, Čanković (od 76. Leskur), Jergović (cap.), Andrić, Fumić, Šarković (od 85. Mandić), Weitzer, Monjac, Mioč (od 68. Barišić), Mohorovičić, Vidas. Trener: Danilo Butorović.

Crveni karton: Ivan Čolić (75. udaranje igrača bez lopte).