Prijava

Vaša prijava

Žetva medalja u Karlovcu


Gorički karatisti proteklog vikenda nastupili su na Karlovac openu. Natjecanje je okupilo 377 natjecatelja iz 40 klubova i tri države.  U takvoj konkurenciji Karate klub Velika Gorica osvojio je 14 medalja.

Zlato su u pojedinačnoj konkurenciji osvojili Katja Braica, Mihael Potočki i Ivan Ivelj, a neki od njih zaslužni su i za ekipna zlata u kategorijama učenice i učenici. Uz gore navedene najzaslužniji za ekipna zlata su i Tačković, Vuković, Huzjak, Kirinić i Kučan.

Foto: KK Velika Gorica

Srebrom su se okitili David Lovrinović, Luka Tačković i Julija Dundović, a u ekipnom dijelu, u kategoriji mlađi kadeti, ekipa u sastavu Kaurin, Ivelj, Tačković.

Broncu su osvojili Vito Hulina, Emanuel Dundović, Luka Tačković, Lucija Kirinić i Ema Novak.

„Nastupili smo u dosta velikom sastavu iako je nedostajalo nekoliko naših vrsnih boraca. Iznimno smo ponosni na medalje u ekipnom dijelu natjecanja gdje smo osvojili dva zlata i jedno srebro, te pokazali da od ovog uzrasta očekujemo zasigurno puno dobrih rezultata u budućnosti. Naše ekipe učenica i učenika su se popeli na najviše postolje, dok je mlađim kadetima malo nedostajalo osvojivši srebro u konkurenciji šest ekipa“, poručili su iz Karate kluba Velika Gorica.