Prijava

Vaša prijava

Održan prvi “Legalis playground” humanitarni pikado turnir


U nedjelju je u Epic Brozo Caffe baru održan prvi “Legalis playground” humanitarni pikado turnir. Za prvi put okupio se dobar broj sudionika, a ono što je najvažnije skupljeno je velikih 1150,00 kuna uz kojih je stigla i donacija od još 600,00 kuna.

Borba za titulu vodila se do samog kraja, a finalisti su bili Anita Gelo Zidar i Zdravko Vučković. Anita je ujedno vodila ovaj turnir i donirala pehar koji u konačnici nije ostao u njenom vlasništvu jer je Vučković bio taj koji je za nijansu bio uspješniji i precizniji u igranju pikada, te je time postao prvi pobjednik ovog turnira koji će u narednom periodu imati još nekoliko svojih izdanja.

Podsjetimo, “Legalis playground” jedna je akcija koja će dugo trajati. Dalija Zubek došla je na ideju za opremanje dječjih igrališta u mjestima koja ih još nemaju, ili obnovu onih gdje je potrebno donirati neku novu spravu. Ta priča pokrenuta je ove godine. Sela koja imaju gradsko zemljište imaju neka igrališta, ali kako su zapuštena, trebaju temeljitu obnovu. Već je u planu prvo igralište koje ide u realizaciju, ali koje neka to ostane iznenađenje za mještane i dječicu tog naselja. Želite li se i sami uključiti u akciju “Legalis playground” možete to učiniti uplatom na broj računa HR0323600001501571471 s naglaskom “za Legalis playground”.