Prijava

Vaša prijava

FOTO Vatrogasac i Dubrava podijelili bodove


Vatrogasac i Dubrava su remizirali nakon prosječne igre u prvom poluvremenu i sadržajnije te dinamičnije igre u nastavku susreta. Domaćin je došao u vodstvo u 18.minuti nakon što je Hendak obranio kazneni udarac Krasniću, koji je ipak odbijanac pospremio u mrežu. Gosti su iznenada izjednačili samo dvije minute kasnije efektnim pogotkom Vrtara. Sambolek je u 27.minuti imao lijep ulaz u šesnaesterac i neprecizan udarac preko grede, a vratar gostiju iz Dubrave Vrbovečke nogom je u 33.minuti obranio udarac Šošića sa desetak metara.

Nakon odmora Dubrava je zaigrala energičnije i u 55. minuti došla u vodstvo pogotkom Matića, koji je na prvoj vratnici loptu iz kornera spustio glavom u donji kut. Izjednačio je Sambolek tako što je situaciju ‘1 na 1’ riješio niskim udarcem pored istrčalog Hendaka i lopta je završila u mreži. Gosti su žestoko prosvjedovali kod suca, koji je, po njihovom mišljenju, trebao prekinuti akciju koja je prethodila izjednačujućem pogotku zbog prekršaja na njihovom igraču. Na kraju je Hendak odličnim intervencijama spašavao goste, a majstoriju je načinio u sudačkoj nadoknadi kada je Kontićev projektil s dvadesetak metara paradom izvadio iz rašlji za četvrti uzastopni korner za domaće u posljednjoj minuti. Dubrava može biti vrlo zadovoljna osvojenim bodom, Vatrogasac je bio bliži pobjedi.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga, skupina Istok – 6. kolo

NK Vatrogasac – NK Dubrava 2:2 (1:1)

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 80. Srijeda, 19.09.2018., 17 sati. Sudac: Zlatko Ilčić. Pomoćnici: Vedran Barkić i Zvonimir Rončević (svi Dugo Selo). Delegat: Ivan Borovčak (Banovo). Strijelci: 1:0 – Krasnić (18), 1:1 – Vrtar (20), 1:2 – Matić (55), 2:2 – Sambolek (63).

VATROGASAC: Marić, Šošić (od 80. Vodolšek), Čumpek, Čavar, Muhić, Kontić (cap.), Matanović, Sambol (od 82. Barišić), Kadoić (od 74. Fabečić), Krasnić, Ivkić. Trener: Nino Matković.

DUBRAVA: Hendak, Grbavac, Leboš, Fulir, Matić, Suša, Krivan (od 90. Mesarić), Štefanac, Benedik, Vrtar, L.Crnoja. Trener: Dražen Fulir.