Prijava

Vaša prijava

FOTO: NK Odra – NK Gradići 2:0 (0:0)


Prekrasno sunčano nedjeljno popodne izmamilo je oko 150 gledatelja na stadion Odre u Hrašću te gledalo dobru i kvalitetnu izvedbu i jedne i druge momčadi.

Momčad Gradića došla je bez nekoliko standardnih igrača te svog prvog strijelca Igora Hajduka koji je u prošlom kolu protiv Bistre zaradio crveni karton, kao i trener Tomčić, koji je ovaj susret odgledao iz gledališta.

Prvo poluvrijeme igralo se čvrsto i s jedne i druge strane gdje je domaćin imao više prigoda od gostiju iz Gradića. Najizgledniju prigodu imao je Gudelj u 28. minuti kada je iz neposredne blizine pucao, a izvrsni vratar Gradića Tomljenović vrhovima prstiju loptu skreće u korner, dok na kontra strani udarac Abazija brani Zubak.

U nastavku drugog dijela domaćini su zaigrali bolje od gostiju iz Gradića, prilika su se ukazale u 47 minuti Cebinu koji je uspješno izbjegao namješteno zaleđe te se sjurio u kazneni prostor i pogodio za vodstvo 1 – 0.

Poslije primljenog gola gosti su zaigrali nešto bolje, čvršće i agresivnije, koliko se igralo čvrsto i agresivno vidjelo se po kartonima gdje je glavni sudac Brdarević pokazao po tri žuta kartona igračima i jedne i druge momčadi.

Gradićani su krenuli na sve ili ništa, čak su bili bliže izjednačenju rezultata, ali u 76. minuti Gudelj povisuje na 2 – 0, što je bio i konačni rezultat utakmice.

  1. NL SREDIŠTE Kolo 6.

Igralište: Odra,   Gledatelja 150.

Sudac: Ivan Brdarević (Jazavica)

Pomoćnici: Dragoslav iličić (Novska) i Ivica Malekinušić (Kutina)

  1. Sudac: Damir Turkalj ( Kutina )

Delegat: Dario Kušan (Zabok)

Strijelac: 1:0 – Cebin (47), 2:0 – Gudelj (76)

NK ODRA:  Zubak, Majdak, Čondor (od 78. Prugovečki), Gudelj, Šipuš, Kolak, Cebin (od 83. Dodić), Jurkin, Majdak, Pavlović (od 74. Brdek), Karadakić (od 84. Rogić.

Trener: Josip Baćurin         .

NK GRADIĆI: Tomljanović, Župetić, Gršić, Milanović, Lučić (od 67. Šestan), Cvetnić, Golubić (od 80. Lasić), Abazi, Zagorac, Črnjak (od 64. Prnjak), Budimir.

Predstavnik kluba: Vlado Vujnović


Mraclin u završnici do bodova