Prijava

Vaša prijava

Goričani se educirali o sigurnosti u prometu


U subotu je održan ovogodišnji Tyre Challenge, natjecanje u izmjeni kotača s ciljem edukacije javnosti o sigurnosti u prometu. Građani su na Trgu Stjepana Radića učili o važnosti ispravnih pneumatika od strane Službe za sigurnost cestovnog prometa PUZ i PP Velika Gorica te su imali priliku naučiti kako promijeniti kotač u „Tyre Challenge školi“ koju su vodili službeni vulkanizeri događanja.

Dok su se najmlađi zabavljali na motoru PUZ-a, isprobavali “pijane” naočale, te slušali o pravilima kretanja u prometu, organizatori, tvrtka Delticom, pripremila je i besplatne čipove za brzu provjeru ispravnosti pneumatika, te je uz zabavan karakter, ova manifestacija pripremila vozače za nadolazeće zimske uvjete.

Ni loše vrijeme nije spriječilo najhrabrijih deset građana da se prijave na natjecanje u izmjeni kotača, a najbrži i najspretniji bio je Vladimir Ilić koji je kotač zamijenio za 2 minute i 22 sekunde, te je tako osvojio prvo mjesto i vrijednu nagradu – četiri nove gume. Drugo mjesto pripalo je Marku Đuiću, a treće Borisu Gramljaku.