Prijava

Vaša prijava

FOTO Drugi sportski susreti nacionalnih manjina u Vukovini


Koordinacija nacionalnih manjina Zagrebačke županije, predsjednik Imbro Berkeš, i Vijeće mađarske nacionalne manjine Grada Zagreba, predsjednik Zoltan Balasz Piri, zajednički su organizirali 2. sportske susrete nacionalnih manjina. Susreti su održani jučer u prostoru Osnovne škole Vukovina, a pripadnici nacionalnih manjina natjecali su se u tri sportske grane: stolnom tenisu, šahu i belotu. Susrete je otvorio novi američki veleposlanik u Republici Hrvatskoj Robert Kohorst, u pratnji supruge Shelley Allen.

Prva četiri mjesta u stolnom tenisu osvojili su Zdenek Pacola, Vihor Kušpilić, Branko Udovičić i Hajro Safić. Poredak najboljih šahista: Šemso Tanković, Ešref Čalaković i Stjepan Špilek. U belotu pobijedile su gospođe Salihović – Šarović, iza njih su se poredali muški tandemi Vukelija – Volić, Muftić – Srebreniković i Grahovac – Berkeš.

Najbolje ekipe i pojedinci nagrađeni su peharima odnosno medaljama, a svi natjecatelji su dobili spomen medalje. Susreti su okončani prigodnim domjenkom, kojeg je pripremio Peter Sekeresz uz pomoć dviju dama.

Galerija fotografija