Prijava

Vaša prijava

FOTO Lomnici samo bod protiv TOP-a


Susret dviju mladih momčadi (Lomnica je u početnom sastavu imala 7 igrača mlađih od 21 godine, a TOP šest) završen je neodlučenim rezultatom, iako je bilo nekoliko zrelih prigoda za pogotke. Vratar domaćih Klenović je u 9. minuti paradom izbacio loptu ispod grede u korner, a u 12. minuti Trumbetaš je slabo završio svoj obećavajući prodor preko pola igrališta. Iza toga Lomničani su izveli tri kornera u nizu da bi Bulat sa 18m u 22. minuti pogodio gredu. Za goste je najveću prigodu prokockao Dizdarević u 42.minuti kada je iz vrlo povoljne pozicije pucao mimo vrata.

Nakon odmora Bulat u 60. minuti još jednom propušta veliku šansu za vodstvo, a dvije minute kasnije na drugoj strani na ubačaj Dizdarevića kasni Stipić da ubaci loptu u nebranjenu mrežu. U završnici su gosti bili nešto bolji, isticao se Dizdarević, nedovoljno za nešto više od boda. Vrlo korektnu utakmicu vrlo dobro je vodio sudac Radišić.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 7. kolo

NK Lomnica – NK TOP (Kerestinec) 0:0

Donja Lomnica. Igralište ŠRC Lomnica. Gledatelja 80. Nedjelja, 23.09.2018., 16:30 sati. Sudac: Božo Radišić. Pomoćnici: Ivan Družanović i Patrik Krmar (svi Zaprešić). Delegat: Zlatko Zrinjan (Medvode).

LOMNICA: Klenović, Beg, Arbanas (cap.), Bulat (od 83. F. Ćurić), M. Ćurić, Dittrich, P. Ćurić (od 65. Jeđud), Žaper, Jukić-Sunarić, Trumbetaš, Dijanežević. Trener: Mladen Arbanas.

TOP: Šaplek, Krnjus (cap.), Živko, Holetić, Stipić, Dizdarević, S. Gabrica, Veljačić, I. Gabrica, Hercigonja, Žitković. Trener: -.