Prijava

Vaša prijava

FOTO Kurilovčanima bod iz Maksimira


Kurilovčani su bolje otvorili susret a već u 5 minuti Kelava je izvrsno proigrao Brajka koji ne uspijeva zatresti mrežu. Nedugo zatim u dvije prigode našao se i Kelava u 12 minuti kada je pucao s ruba kaznenog prostora a lopta otišla tik uz vratnicu, te u 17 minuti kada je njegov udarac izvrsnom intervencijom obranio Javor.

U 19 minuti nova prigoda za Brajka koji je odlično pucao, lopta se od vratara odbija ravno u noge ali na žalost loptu nije uspio pospremiti u praznu mrežu, a kada se poslije toliko propuštenih prigoda ne zabije slijedi kazna, brza kontra domaćina te nesmotren start Čureka u kaznenom prostoru nad Budanom glavnom sucu ništa drugo nije preostalo nego dosuditi najstrožu kaznu koju je realizirao Krznar, pet minuta kasnije Brajko odlično proigrava Kelavu u kaznenom prostoru koji pogađa za poravnanje rezultata, s 1:1 se otišlo na odmor.

U nastavku drugog dijela u 51 minuti na centar šut Sedlačeka Brajko je najviši u skoku i glavom posprema loptu za vodstvo svoje momčadi.

Prednost i slavlje Kurilovčana nije dugo trajalo, jer za drugi domaći pogodak i poravnanje rezultata pobrinuo se Budan te tako postavio i konačni rezultat utakmice 2:2.

Galerija fotografija

Treća HNL Zapad 7. Kolo

 

MAKSIMIR – KURILOVEC 2:2 (1:1)

 

Igralište: Oboj, Gledatelja 150.

Sudac: Matej Bezelj (Pula)

Pomoćnici: Ivan Jakičić (Poreč), Martina Neralić (Karlovac)

  1. sudac: Saša Kapular ( Brtonigla)

Delegat: Danko Uroić (Vrbovec)

 

Strijelac: 1:0 – Krznar (25. KA), 1:1 – Kelava (30), 1:2 – Brajko (51), 2:2 –               Budan (54).

 

NK MAKSIMIR: Javor, Jurač, Žugaj (od 66. Horvat), Krznar, Dragović (od 74. Dauti), Jurešić, Fumić, Tomšić, Budan, Bračević (od 46. Ujdur), Bešlić.

 

Trener: Goran Gajzler.

 

NK KURILOVEC: Jelavić, Mandura (od 65. Muhar),Čurek, Čunčić, Kelava (od 81. Povoljnjak), Brajko, Humeljak, Marelja (od 46. Sedlaček), Gregov, Čolić, Matoš.

 

Trener: Perica Vidak.


English Club na Speak Datingu

Novi bicikl na meti kradljivaca