Prijava

Vaša prijava

Zoran Tomčić preuzeo Segestu


Nakon gotovo nešto više od dvije godine zadnju službenu utakmicu na klupi turopoljskog četvrtoligaša Gradića trener Zoran Tomčić odradio je u Bedekovčini gdje su u subotu Gradićani minimalno poraženi. Već u nedjeljno prijepodne na Gradskom stadionu u Sisku gdje je u neka slavna bivša vremena Segeste kao igrač doživio prelijepe dane spomenuti trener odradio je prvi trening sa novom momčadi. Iako nam nije otkrio pravi razlog odlaska sa klupe dosadašnje momčadi napomenuo je da se sa bivšim klubom korektno razišao.
– Mogu reći da sam u Segesti proveo svoje slavne igračke dane, emocionalno sam vezan uz nju. Segesti nije mjesto u nižim ligama. Razumijem u kakvoj je Segesta situaciji, kao što moram priznati da me očekuje jako puno posla, ali ne samo mene, već i igrače. Nadam se da će moj dolazak biti i motiv za njih te kako ćemo sve podignuti na još jednu već razinu. Planiramo u zimskom prijelaznom roku dovesti prava pojačanja od tri-četiri igrača bez kojih ne možemo gajiti veće ambicije, postojeći kadar ne daje garancije da možemo Segesti vratiti stari sjaj što je moja velika želja, ali i vodstva kluba i navijača.
Zoran Tomčić siguran je u jedno, u bastionu sisačkog nogometa bogate tradicije koji proživljava teške dane očekuje mukotrpan rad  s ciljem da odmaknu stepenicu više…