Prijava

Vaša prijava

FOTO Prva pobjeda Kurilovca na domaćem terenu


Kurilovec je zabilježio minimalnu pobjedu protiv Zagreba, prvu na domaćem terenu, a pobjeda je prema zrelim šansama mogla biti uvjerljivija. U prvom poluvremenu domaći su dominirali, ali nisu uspjeli zatresti mrežu gostiju. Zagreb se isticao borbenošću i samo je tako uspijevao sačuvati svoju mrežu netaknutom. Neposredno pred odlazak na odmor Spudićev centaršut s desne strane pogodio je gredu, a iznenađeni Brajko je udarcem glavom iz neposredne blizine pogodio vratnicu.

U nastavku su domaći pojačali pritisak i u 48. minuti Kelava ne koristi zicer, jer je vratar Knežević nogom odbio loptu u korner. Pravo je čudo da lopta dva puta u 53. nije završila u mreži Zagreba, koji je samo dvije minute kasnije zamalo došao u vodstvo. Ubačaj iz prekida u skoku je zahvatio Josipović i pogodio gredu. Udarnik je propustio veliku prigodu u 60. minuti nakon ubačaja iz kuta i stvorene gužve, lopta se odbila od Zagrebovih igrača za novi udarac iz kuta. Konačno su domaći došli u vodstvo u 77. minuti kada je Roginić probio lijevu stranu i oštro ubacio za Humeljaka, koji je loptu na prvoj vratnici proslijedio u mrežu. Raspoloženi Roginić je u 80. minuti izvrtio obranu Zagreba i priredio veliku šansu Sedlačeku, koji je nepreciznim udarcem pogodio vanjski dio mreže.

Galerija fotografija

Treća HNL Zapad – 8. kolo

NK Kurilovec – NK Zagreb 1:0 (0:0)

Velika Gorica. Igralište SRC Udarnik. Gledatelja 150. Nedjelja, 07.10.2018., 15:30 sati. Sudac: Antonio Melnjak (Rijeka). Pomoćnici: Nenad Pjevac (Delnice) i Matej Bezelj (Pula). Delegat: Damir Bešlić (Zagreb). Strijelac: 1:0 – Humeljak (77).

KURILOVEC: Jelavić, Čurek, Čunčić, I. Rajić, Čolić, Muhar, Matoš, Kelava (od 84. Povoljnjak), Spudić (od 64. Sedlaček), Humeljak, Brajko (od 56. Roginić). Trener: Perica Vidak.

ZAGREB: Knežević, Prpić, Granić, Josipović, Parmačević, Vinski, Čilić (od 46. Pavlic), Mikulić (od 82. Matijević), Medić, Regović, Zelić. Trener: Dražen Madunović.


Sretan Dan neovisnosti Republike Hrvatske

Avantura u Sisku