Prijava

Vaša prijava

FOTO Remi u Gajnicama


Već u 10 minuti susreta Sedlaček je pobjegao po desnoj strani i povratnom loptom na drugoj vratnici lijepo proigrao Brajka kojemu nije bilo teško pospremiti nebranjenu mrežu.

Kurilovčanima se ukazuje najizglednija prilika u 27 minuti susreta kada je iz auta Čurek ubacio loptu u igru, Brajko glavom prenosi za Humeljaka koji je pokušao centrirati na drugu vratnicu ali u kaznenom prostoru obrambeni igrač Ponikvi igra rukom a sudac Kapular bez dvojbi pokazao na bijelu točku, s 11 metara Muhar ne uspijeva pogoditi njegov udarac brani Orlović.

Poslije obranjenog penala Ponikve su se trznule i u par navrata zaprijetili gostima ali raspoloženi Jelavić udarce je poskidao bez većih problema.

Domaćini su propustili priliku za poravnanje rezultata pred kraj prvog dijela, kada je Pasarić u kaznenom proigrao Berića ali njegov udarac izvrsno skida Jelavić. S minimalnim vodstvom otišlo se u svlačionicu a nastavak drugog dijela donosi i preokret u 65 minuti kada Kahlina na povratnu loptu iz kornera s ruba kaznenog prostora pogađa pod samo vratnicu Jelavića koji se pružio koliko je dug ali ništa nije mogao učiniti.

Veselje domaćina nije dugo trajalo nakon samo 10 minuta igre Sedlaček je najspretniji u kaznenom prostoru i pogađa za novo vodstvo, iako su domaćini protestirali zbog zaleđa kojega nije bilo.

I onda u samom finišu utakmice u sudačkoj nadoknadi (94) jedan nepotreban i nesmotren start na samom rubu kaznenog prostora realizira Gusković za poravnanje rezultata.

 

Galerija fotografija

 

NK PONIKVE – NK KURILOVEC 2:2 (0:1)

 

Igralište: Gajnice, Gledatelja 100.

Sudac: Saša Kapular (Brtonigla)

Pomoćnici: Adrijano Delač i Martina Neralić iz Karlovca

  1. sudac: Darko Jurčević (Cetingrad), Delegat: Nada Žarković (Zagreb)

Strijelac: 0:1 – Brajko (9), 1:1 – Kahlina (65), 2:1 – Sedlaček (76), 2:2 –               Gusković (90⁴)

NK PONIKVE: Orlović, Živković (od 85. Zubčić), Čukelj, Berić, Bartolić, Posarić (od 46. Gusković), Markušić (od 58. Azizi), Miklečić, Katić, Kahlina, Erjavec.

Trener: Hrvoje Pipinić.

NK KURILOVEC: Jelavić, Mandura (od 84. Roginić), Čurek, Rajić, Desput, Brajko, Sedlaček, Humeljak (od 46. Velić), Gregov, Muhar, Matoš (od 21. Krpečanec)

Trener: Perica Vidak     

 

 

 


U sklopu Gastra festival craft pive u Zagrebu