Prijava

Vaša prijava

Mladost uspjela sačuvati visoko vodstvo


Nk Dinamo Hidrel – Nk Mladost. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Za nijansu bolji i konkretniji u prvom poluvremenu gosti iz Obrezine zabili su tri, ispostavilo se kasnije dovoljno za minimalnu pobjedu. Franjo Periša zabio je prvi u 19. minuti nakon što je na rubu kaznenog prostora ispremiješao dvojicu i pucao, vratar Filipović dirao je loptu ali ona je ipak završila u mreži za 0:1. Osam minuta kasnije Šorša je lijepo dubinski uposlio Alana Pejaka koji je od prve silovito pucao i neobranjivo pogodio za povećanje vodstva Mladosti. Prije odlaska na odmor u 44. minuti opet je Marko Šorša bio u prodoru i uposlio Marija Tadića, ovaj je zatim povaljao dvojicu i precizno zabio u mrežu za visokih 0:3. U drugom dijelu Dinamo je bio bolji. Već u 50. minuti Mateo Jurišić je iz slobodnjaka pogodio vratnicu a u 65. s 20 metara bio je još precizniji i efektno naciljao lijeve rašlje za smanjenje vodstva gostiju. Dinamovci su pritiskali a novi pogodak zabio je u 88. minuti Domagoj Gmižić nakon lijepog solo prodora i rutiniranog precizno udarca. Do kraja “modri” su još tražili i kazneni udarac nakon pada Pudića ali Meić mlađi nije reagirao i bodovi su u Obrezini a remi bi možda bio pravedniji.

Nk Dinamo Hidrel – Nk Mladost. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

DINAMO HIDREL-MLADOST (O) 2:3

NOVO ČOČE Stadion Dinama Hidrela. Gledatelja 100. Sudac: Nikola Meić. Pomoćnici: Mateo Radić i Josip Vitez. Delegat: Zlatko Petrac (svi iz Velike Gorice).
STRIJELCI: 0:1-Periša (19), 0:2-Pejak (27), 0:3-M. Tadić (44), 1:3-Jurišić (65), 2:3-Gmižić (88).
DINAMO HIDREL (4-2-3-1): Filipović-Sudar, Panić, Pudić, Ž. Josić-Jambrešić, Šantek (od 46. Jurišić)-Slivak, Blažević (od 69. D. Josić), Čolić (od 38. Žugaj)-Gmižić.
TRENER: Jakov Marković
MLADOST OBREZINA (4-4-2): Tomić-J. Tadić (od 73. S. Tadić), Sabljak, Jelić, Kuhar-Šorša, Crepuljak, M. Tadić (76. Havidić), Berek (od 69. Smajić)-Periša (od 90. Hodak), Pejak.
TRENER: Zoran Kadabec
IGRAČ UTAKMICE: Alan Pejak