Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorak poraz Gradića na domaćem terenu


Prekrasno sunčano nedjeljno popodne izmamilo je oko 100 gledatelja na stadion u Gradićima te gledalo dobru i kvalitetnu izvedbu i jedne i druge momčadi. Igralo se obostrano čvrsto, prigode su se redale na obje strane, s tim da je domaćin imao par izglednijih prigoda koje nije iskoristio. Gosti su zaprijetili već u 13. minuti preko Trčka, njegov udarac obranio je izvrsni mladi vratar Tomljenović, da bi na kontra strani uzvratio Župetić, koji puca pokraj vratnice. Gradići su došli u 27. minuti u odličnu prigodu za gol kada je Milanović odlično povukao loptu i gurnuo je za Budimira u prostor, a on na drugoj strani pronašao Župetića koji odlično puca, ali lopta odlazi pokraj vratnice.

I onda u 41. minuti dvojbena odluka suca Radinića, koji na rubu kaznenog prostora ne sudi prekršaj nad Milanovićem te na povik gostujućeg igrača koji je pao u kaznenom prostoru dosuđuje najstrožu kaznu. Igrači domaće momčadi burno su prosvjedovali, ali to nije omelo Iskrića da sigurno realizira kazneni udarac za pobjedu i nova tri boda s kojim su gosti ostali na vrhu poretka.

Novoizabrani trener Gradića Vlado Horvat susret je odgledao iz gledališta pošto nije mogao voditi ovaj susret zbog jednomjesečne suspenzije.

Galerija fotografija

4.HNL Središte – 09. kolo

 NK Gradići – NK Gaj Mače 0:1 (0:1)

Velika Gorica. Igralište: Gradići. Gledatelja 100. Sudac: Zvonimir Radinić (Bjelovar). Pomoćnici: Mario Draženović (Karlovac) i Mladen Dujmić (Zag. Ogulinsko). Delegat: Božo Velić (Zagreb). Strijelac: 0:1 – Iskrić (41-11m).

NK GRADIĆI: Tomljanović, Krstanović, Milanović, Rajić, Župetić (od 57. Abazi), Perić (od 57. Štefner), Furić (od 66. Y.L. Junior), Božić, Zagorac, Budimir, Hajduk. Trener: -.

NK GAJ MAČE:  Trčak, Čavala, Kralj, Krpanec, Iskrić (od 90. Benčić), Bobinec (od  84.Trčak), Blagec (od 72. Vujica), Kipa (od 46. Kresonja), Oraić, Ščuric, Kreber (od 65. Martinić). Trener: Danijel Tomašković     .