Prijava

Vaša prijava

FOTO Vatrogasac usporio lidera iz Ivanić Grada


Vatrogasac je uspio sačuvati mrežu protiv vodećeg na ljestvici i tako zaustavio odnosno usporio pobjedonosni hod Naftaš Ivanića, koji je nakon poraza u 1. kolu (2:3 u Lonjici) nanizao 7 pobjeda i jedan neodlučen rezultat. Domaćin nije ustuknuo pred favoriziranim gostima, tražio je svoju šansu u brzim kontranapadima. Gosti iz Ivanića demonstrirali su tečnu igru sitnog veza, ali samo do kaznenog prostora domaćih. U prvom poluvremenu bile su dvije kritične situacije (17. i 21. minuta) pred vratima domaće momčadi koje nisu realizirali Radoš i Mišić.

U nastavku je Vatrogasac propustio zicer za vodstvo u 68. minuti kada su se nakon ubačaja iz prekida napadači spetljali i izgurali loptu u golaut umjesto u nebranjeni dio mreže. Vrata domaćih bila su u opasnosti u 77. minuti kada je Joveš silovito pucao, ali je lopta završila u bloku Čumpeka. Vrlo dobri sudac Kocek zatražio je u 70. minuti liječniku pomoć zbog grča u nozi, nakon kraćeg prekida nastavio je susret.

Galerija fotografija

Prva ŽNL skupina Istok – 10. kolo

NK Vatrogasac – ŠNM NK Naftaš Ivanić 0:0

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 70. Nedjelja, 14.10.2018., 15:30 sati. Sudac: Tomislav Kocek. Pomoćnici: Kristijan Kršak i Nikola Kamenarić. (svi Sv. Ivan Zelina). Delegat: Zoran Smrekar (Zagreb).

VATROGASAC: Caput, Čumpek, Krasnić, Muhić, Kontić (cap.), Novak (od 80. Fabečić), Sambol, Matanović, Barišić, Ivkić, Šošić (od 46. Kadoić). Trener: Nino Matković.

NAFTAŠ IVANIĆ: Leš, Kelšin, D. Bilandžija, Lasić, Barić (od 67. Maras), I. Bilandžija, Marković, Škulec, Radoš (cap.), Joveš, Mišić. Trener: Patrik Oković.