Prijava

Vaša prijava

Ivana Cesarec kao predsjednica preuzima Dinamo Hidrel


Vijest je odjeknula nogometnim Turopoljem a oduševljeno su je pozdravili mnogi zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Žena odnedavno vodi nogometni klub iz Novog Čiča kao v.d. predsjednica a uskoro bi izvanredna Izborna skupština Dinama Hidrela trebala ukinuti ono vršiteljica dužnosti. Potvrdila je to sinoć (utorak, 16. listopada 2018.) i optimistički nasmijana te samouvjerena gospođa Ivana Cesarec (43), inače nastavnica engleskog jezika u O. Š. Novo Čiče.

Ivana Cesarec v.d. predsjednica Dinama Hidrela. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

“Dugogodišnji predsjednik kluba Franjo Anić ponudio je ostavku koja će uskoro biti prihvaćena na izvanrednoj izbornoj Skupštini Dinama Hidrela, najvjerojatnije kroz petnaestak dana. U klubu sam od ljetos radila kao tajnica a nakon odlaska gospodina Anića, vodim klub uz pomoć preostalih članova Izvršnog odbora. U cilju štednje, rasporedili smo volonterski poslove namijenjenih domaru, tajniku, predsjedniku, blagajniku… Sve funkcionira kako treba a posla ima pune ruke jer Dinamo ima čak osam selekcija: prstiće, limače, mlađe i starije pionire, kadete, juniore, seniore i veterane. Što se tiče moje buduće funkcije, dobila sam podršku svih struktura kluba od igrača, struke, članova Uprave kao i moje obitelji (bit će posla među dinamovcima i za supruga Gorana Cesareca)”- otkrila je uvodno gospođa Cesarec koja ima jasnu viziju za prosperitet županijskog prvoligaša iz Novog Čiča.

Momčad Dinama Hidrela. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

“Svjesna sam posla i teškoća koje me vjerojatno čekaju ali na sve gledam s optimizmom i vjerom u buduće suradnike. Jedan ili dvoje ljudi ne mogu kvalitetno voditi tako veliki kolektiv ali planiram se okružiti kvalitetnim kadrom i organizirati hijerarhiju u organizaciji koja bi morala funkcionirati prema našim planovima. Rano je još ići u detalje ali jedan od prioriteta je povratak onih koji su napustili klub iz bilo kojih razloga”- zaključila je na početku djelovanja za sada još v. d. predsjednica Dinama Hidrela ambiciozna Ivana Cesarec. Sretno predsjednice!


Počeo Turbooks, večeras Kristian Novak