Prijava

Vaša prijava

FOTO Dvije pobjede ŽRK Udarnik


Iz Ženskog rukometnog kluba Udarnik izvijestili su kako djevojčice godišta 2006/2007 i ove sezone, koja je startala prošlog vikenda sudjeluju u međužupanijskoj ligi za 2006. godište.

„Većina ekipe nastupala je u istoj ligi i prošle sezone (naša prva sezona velikog rukometa za spomenuto godište), te smo završile na 15. mjestu od 24 ekipe koje su sudjelovale. Prije početka ove sezone našoj su se ekipi pridružile i tri djevojčice iz ŽRK Dubrave Marta Turkalj, Iva Štefan i Klara Petrašević. Također, preko ljeta zaposlili smo i novog šefa stručnog stožera naše škole rukometa, Sašu Vučića, koji je ujedno i glavni trener za ovu generaciju, a uz kojeg radi i trenerica Martina Vugrinović, koja ih je vodila prošlu sezonu“.

U 1. krugu MŽL 2006., djevojčice su ostvarile 2 pobjede i uzele 4 boda u Zaprešiću, pobijedile su ekipe Zaprešića 15:6 i Petrinje 9-7! Za Udarnik su igrale: Marta Turkalj, Ana Kovačević, Saša Detelić, Ela Detelić, Mia Polić, Ana Bevanda, Paola Gjuretić, Ivana Paviša, Ira Mikulin, Iris Maria Sedlar, Iva Štefan, Klara Petrašević, Lucija Horvatić i Veronika Vnučec.

„Naglašavamo da i dalje traju upisi u naše ekipe, te da se na svakom treningu možete upisati (ponedjeljkom i petkom od 19.30 u dvorani srednje škole, utorkom od 19.30 u gradskoj dvorani te četvrtkom od 21h u dvorani OŠ Hribar), a više informacija može se dobiti na 098/471 130!”, kažu iz ŽRK Udarnik.