Prijava

Vaša prijava

FOTO Branitelji odmjerili snage u kuglanju


Trinaesti tradicionalni turnir u kuglanju „Spomen na poginule branitelje Velike Gorice“, održan je na SRC V. Gorica u organizaciji velikogoričke podružnice Udruge „Nezavisni dragovoljci hrvatski“.

Prije početka natjecanja dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec i predstavnici Udruga, položili su vijenac i zapalili svijeće kod spomenika poginulim braniteljima.

Predsjednik NDH ZŽ g. Željko Cesarec istaknuo je da se turnir tradicionalno održava u spomen na poginule branitelje Velike Gorice, te zahvalio nazočnima na odazivu.

Dogradonačelnik Ervin Kolarec je istaknuo važnost branitelja za slobodu lijepe naše, te da grad kontinuirano podupire rad braniteljskih Udruga.

Na turniru su postignuti sljedeći rezultati:
1. UŠR Veteran 91,
2. HVIDR -a V. Gorica,
3. UDVDR V. Gorica,
4. UUHBDR V. Gorica,
5. NDH V. Gorica

Najuspješniji su dobili medalje i pehare (prvoplasiran i veliki prijelazni pehar),svaki sudionik je dobio majicu, te „Uspomenicu“ za sudjelovanje na turniru, koje su podijelili predsjednik Županijske Udruge Ž. Cesarec i predsjednik Podružnice Zlatko Galeković. Nakon natjecanja gosti i sudionici ostali su na zajedničkom objedu i druženju.

Galerija fotografija


-12 u Zaboku