Prijava

Vaša prijava

Jelačić sprašio Kloštru 10 komada!!!


U 12. kolu prvenstva 1. ŽNL istočne skupine u Vukovini su u subotu 27. listopada 2018. od 15.30 igrali domači Jelačić i Kloštar iz Ivanić Kloštra. Momčad trenera Marina Rakuljića s debelim je kamatama naplatila poraz u prošlom kolu od Vatrogasca također u Vukovini 0:2 i utrpala gostima čak 10 komada! Gosti su krenuli hazarderski s tri napadača a kad se Jelačiću otvorilo već u 14. minuti golom Ivana Jurišića, bilo je jasno da će utakmica ići samo u jednom pravcu, onom prema mreži vratar Ivana Maričića i u drugom poluvremenu Marija Kletečkog. Reproducirati svaki pogodak ne bi imalo smisla, vrijedi tek spomenuti minijature i valjanje suparnika od strane najboljeg na terenu i strijelca “petarde” Zlatka Relote. Inače, utakmica je bila vrlo korektna pa vrlo dobri sudac Čerkez iz Vrbovca nije morao posezati za kartonima. Mato Paviša

 

JELAČIĆ-KLOŠTAR 10:0

VUKOVINA Igralište Jelačića. Gledatelja 50. Sudac: Čerkez. Pomoćnici: Jantoljak i Crnoja (svi iz Vrbovca).

STRIJELCI: Zlatko Relota (5), Ivan Jurišić (3), Antoni Prizmić i Josip Miletić.

JELAČIĆ (4-2-3-1): Feljan-Hrkovac (od 52. Klarić), Herek, Godinić, Krešo Šipušić-Relota, Limić (od 23. Matić)-Prizmić (od 60. Vrban), J. Matejčić (od 52. Gale), Miletić-Jurišić.

TRENER: Marin Rakuljić

KLOŠTAR (4-3-3): Maričić (od 46. M. Kletečki)-Šinjor (od 46. Krezo), Ferini, Antolković, R. Kletečki-Sesar, Bilandžić, Jerković-Drča, Šemper, Kolak.

TRENER: Dario Turkalj

IGRAČ UTAKMICE: Zlatko Relota