Prijava

Vaša prijava

Mladi Goričani slavili minimalnim rezultatom


U nedjelju 28.listopada 2018. od 10 sati na stadionu Dinama Hidrela u Novom Čiču odigrana je prvenstvena utakmica 10. kola 2. Lige NSZŽ za mlađe pionire između Dinama Hidrela i druge momčadi HNK Gorice. Slavili su klinci velikogoričkog prvoligaša a jedini pogodak djelo je Vite Jukića koji je u 29. minuti ubačaj s desne strane pospremio u mrežu.

Mlađi pioniri Dinama Hidrela. Foto: Mato Paviša

Goričani su imali još prigoda ali su i mladi dinamovci u drugom poluvremenu imali prigodu na prazna vrata ali lopta je otišla pored same vratnice ali s vanjske strane. Fascinira htijenje budučih nogometaša jer su ostavili i zadnji atom snage na terenu. Među zavidnim brojem gledatelja za dječji uzrast zamjetili smo i poznatog trenera Deana Klafurića koji je trenutno bez angažmana a slobodno vrijeme iskoristio je za snimanje najmlađeg od tri sina stasitog Luku.

Delegatkinja Vlasta Brkić i predsjednica Hidrela Ivana Cesarec. Foto: Mato Paviša.

Bilo je zanimljivo snimiti i u društvu delegatkinje utakmice Vlaste Brkić predsjednicu Dinama Hidrela Ivanu Cesarec. Žene u nogometu, zašto ne? Dapače, dame samo hrabro naprijed!!

 

 

DINAMO HIDREL-HNK GORICA II   0:1

 

NOVO ČIČE Stadion Dinama Hidrela. Gledatelja 70. Sudac: Ivan Smolčić (Odranska Obrež). Delegat: Vlasta Brkić (Velika Gorica).

STRIJELAC: 0:1-Vito Jukić (29).

DINAMO HIDREL: Martić, Dragosavljević, Borić, Pandža, Klemer, Avdić, Jurić, Matić, Đavor, Martinović, Džolić-Čivčić (još su igrali: Dobrinčić, Varivoda, Vrbičić, Svržnjak, Cesarec, Zetić).

TRENER: Marijan Milanščak

PREDSTAVNIK KLUBA: Goran Cesarec

GORICA II: Krišto, Tabak, Paradžik, Lesinger, Balić, Jukić, Gale, Vidak, Batovanja, Klafurić, Dobrenić (još su igrali: Puzak, Vidović, Plečaš, Sačarić, Ražanica, Skrbin, Kajić).

TRENER: Željko Radočaj

PREDSTAVNIK KLUBA: Domagoj Desput