Prijava

Vaša prijava

FOTO Bez pobjednika u srazu Vatrogasca i Dinamo Hidrela


Vatrogasac nije opravdao ulogu favorita s kojom je ušao u utakmicu, odigrao je samo neodlučeno sa susjedima iz Novog Čiča. Domaći su došli u vodstvo pogotkom Čavara koji je Sambolov ubačaj iz kuta u 14. minuti udarcem glavom proslijedio u donji kut. Dinamo Hidrel je izjednačio u 35. minuti europogotkom Gmižića, a pet minuta prije toga domaće je iz vrlo kritične situacije spasio vratar Marić obranivši zicer izbacivanjem lopte u korner.

Gosti su u 72. minuti došli u vodstvom pogotkom Žugaja udarcem iz daljine i taj pogodak kao da je inicirao povišene tenzije na terenu. Nešto kasnije došlo je do nemilih scena, udaranja igrača u prekidu igre, sudac je to riješio pokazivanjem crvenog kartona Ž. Josiću, iako su još neki bili zreli za kartone obje farbe. Ipak, nekoliko minuta kasnije i domaći su ostali bez jednog igrača, jer je isključen Šošić, (pre)glasno je komentirao sudačku odluku na ‘neprimjeran način’ (psovka). Momčad domaćina izjednačila je u sudačkoj nadoknadi (8 minuta) pogotkom iz kaznenog udarca koji je dosuđen sa ‘zadrškom’, tek nakon žustrog prosvjeda domaćih igrača i konsultacija glavnog i pomoćnog suca. Vatrogasac se s 23 boda pomakao s 5. na 4. mjesto (12 6 5 2 24:15 23), a Dinamo Hidrel je sa 7 bodova ostao na 15. mjestu (12 2 1 9 18:37 7).

Galerija fotografija

Prva ŽNL skupina Istok – 12. kolo

NK Vatrogasac – NK Dinamo Hidrel 2:2 (1:1)

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 100. Nedjelja, 28.10.2018., 14:30 sati. Sudac: Nikola Meić. Pomoćnici: Tihomir Bratković i Davor Mužar (svi Velika Gorica). Delegat: Zdenko Hrešć (Zagreb). Strijelci: 1:0 – Čavar (14), 1:1 – Gmižić (36), 1:2 – Žugaj (72), 2:2 – Krasnić (90+5-11m).

VATROGASAC: Marić, Čumpek, Čavar, Grilec (od 75. Fabečić), Krasnić, Barišić, Novak, Sambol (od 73. Mišković), Ivkić, Kadoić, Šošić. Trener: Nino Matković.

DINAMO HIDREL: Filipović, Panić, Jambrešić, Čolić (od 65. D. Josić), Šantek, Španiček (od 59. Žugaj), Pudić (od 73. Pandurević), Gmižić, Jurišić, Ž. Josić, Slivak. Trener: Jakov Marković.

Crveni kartoni: Željko Josić (udaranje suparnika šakom u prekidu igre) i Josip Šošić (komentiranje sudačke odluke na neprimjeran način).