Prijava

Vaša prijava

Dinamo Hidrel slavio protiv Kurilovca


U ponedjeljak 29. listopada 2018. od 20 sati pod reflektorima na stadionu Dinama Hidrela u Novom Čiču prijateljsku utakmicu odigrali su stariji pioniri trećeligaša Kurilovca i vršnjaci domaćeg šestoligaša Dinama Hidrela. Slavili su mladi dinamovci rezultatom 4:2. Kurilovčani su stigli s kompletnim kadrom a u prvom poluvremenu trener Stefan Radić dao je priliku igračima s manjom minutažom u prvenstvu. Novočičani su poveli u 8. minuti nakon kontre i poentiranja Ivana Mihanića. Vodstvo momčadi trenera Ivana Kovačevića trajalo je manje od minute jer već nakon polaska s centra i napada po desnoj strani iz gužve je zabio Vito Meić iz gužve za 1:1. Za novo vodstvo domaćih čekalo se do 28. minute kada je kombinacija plavih išla s desna a u završnici Patrik Đurašić poslao je loptu pod gredu i na odmor se otišlo vodstvom Hidrela.

Foto: Mato Paviša

Po južnom vjetru i povremeno kiši mladi dečki igrali su dopadljiv, žustar i zanimljiv nogomet što je na poluvremenu naglasio i iskusni sudac Tihomir Čunčić iz Kuča. Nakon odmora Kurilovec je zaigrao s takozvanom prvom postavom i vidjelo se to odmah po igri i dominaciji na terenu. Kada je već u 37. minuti (2. min.nastavka) za 2:2 zabio Dan Kovačević, činilo se da se dinamovcima ne piše dobro. Imali su gosti više lijepi prigoda za postizanje još pokojeg pogotka ali zabili nisu i onda su kažnjeni. U 60. minuti Patrik Đurašić namjestio je loptu na 20 metara i iz slobodnjaka potegnuo kao senior i neobranjivo pogodio za 3:2. Još se šokirani gosti nisu ni smirili a zabio je i Tomislav Jurkić za konačnih 4:2 za Dinamo Hidrel. Mato Paviša

 

DINAMO HIDREL-KURILOVEC 4:2

 

NOVO ČIČE Stadion Dinama Hidrela, noćna utakmica pod električnom rasvjetom. Gledatelja 35. Sudac Tihomir Čunčić (Kuče).

STRIJELCI: 1:0-I. Mihanić (8), 1:1-Meić (9), 2:1-P. Đurašić (28), 2:2-D. Kovačević (37), 3:2-P. Đurašić (60), 4:2-Jurkić (62).

 

DINAMO HIDREL: Jukić, Valec, Hasanović, I. Mihanić, Zetić, Nedić, Jurkić, Kovač, Nuskern, P. Đurašić, Turković (još su igrali: Šafranko, Zlatović, Andrijanić, Žanina, Buić, Drobnjak, S. Mihanić.

TRENER: Ivan Kovačević

KURILOVEC: Barbarić, Hrženjak, Kaurin, Koljević, D. Kovačević, Šolić, Haraminčić, M. Đurašić, Karatur, Šimac, Božić-Kundrata (još su igrali: Mihalinčić, Sambolek, Krlić, Miličević, Pračinec, Augustinović, Katinić, Vojnić, Bilić, Ramadanaj, Meić, Karaula, Kalisar, Zrno, Kaurin, Vrbanić, Bolarić.

TRENER: Stefan Radić