Prijava

Vaša prijava

FOTO Karte rasprodane, stadion ipak neće biti pun!


Od goričkog prvoligaša pred sutrašnju utakmicu 13. kola HT Prve lige HNK GoricaHNK Hajduk (nedjelja, 04. studenog, 15 sati) dobili smo slijedeće priopćenje koje u cijelosti objavljujemo:

Poštovani predstavnici medija,

Iščekujući ogled HNK Gorice i HNK Hajduka, koji počinje u nedjelju u 15 sati, želimo Vas obavijestiti kako je naš Gradski stadion rasprodan te na dan utakmice više neće biti ulaznica u prodaji. Nažalost, kapacitet stadiona premali je za sve koji bi željeli uživo pogledati utakmicu i ulaznice su rasprodane već četiri dana prije susreta. Kako ne bi nastajale gužve kod ulaza na sam stadion, ljubazno molimo sve one koji su uspjeli doći do ulaznice da na vrijeme dođu na stadion. Zbog sustava brojača gledatelja cijeli proces ići će nešto sporije nego što bismo željeli i zato molimo gledatelje da nam ranijim dolaskom pomognu da izbjegnemo prevelike gužve i eventualno kašnjenje na početak utakmice.

Također, želimo istaknuti kako će i ovoga puta, jednako kao i na drugim utakmicama koje spadaju u utakmice visokog rizika, cijela istočna tribina biti namijenjena gostujućim navijačima. Ne zbog naše želje i odluke, nego zbog propisa. Sukladno Zakonu koji propisuje sigurnosne uvjete na nogometnim utakmicama, kao i propozicijama natjecanja, koje kažu da svaki stadion mora dobiti prosudbu policijske uprave, određuje se smještaj gostujućih navijača. Budući da velikogorički gradski stadion ima samo dvije tribine, istočna tribina određena je za gostujuće navijače i klub domaćin NE SMIJE prodavati ulaznice za domaće navijače za tu tribinu.

Budući da je kontingent ulaznica za gostujuće navijače bitno manji od kapaciteta istočne tribine, ona neće biti ispunjena u mjeri u kojoj bismo mi to željeli, ali to je jedina opcija po kojoj možemo ispuniti sve uvjete pravilnika i propisa, ali i sve zahtjeve MUP-a.

Ljubazno Vas molimo da u svojim medijima prenesete ove informacije kako biste i Vi pomogli u kreiranju što pozitivnijeg ozračja oko ove, za nas povijesne utakmice.

Hvala unaprijed i vidimo se u Gorici!

HNK Gorica

Galerija fotografija