Prijava

Vaša prijava

FOTO Kurilovec – Špansko 7:0 (1:0)


Treća HNL Zapad 13. Kolo

KURILOVEC – ŠPANSKO 7:0 (1:0)

Kurilovec. Igralište, SRC UDARNIK. Gledatelja 100.

Sudac: Zdravko Fotivec ( Špičkovina )

Pomoćnici: Krunoslav Blažeković ( Sisak ) i Tomislav Valešić ( Kutina )

  1. sudac: Igor Marić ( Sisak )

Delegat: Rajko Bačko ( Zagreb )

Strijelac: 1:0 – Gregov (30), 2:0 – Roginić (52), 3:0 – Sedlaček (60), 4:0 –               Matoš (70), 5:0 – Mandura (72), 6:0 – Velić (85) i 7:0 – Gregov

NK KURILOVEC: Hadžić, Čunčić, Rajić, Krpečanec, Roginić (od 74. Velić), Sedlaček, Gregov, Spudić (od 53. Humeljak), Šarić, Muhar (od 64. Mandura), Matoš.

Trener: Perica Vidak.

NK ŠPANSKO: Madžar, Koletić (od 57. Ćurković), Radovac, Pranjić- Kaurin, Guliš, Kyle, Lerotić, Štignjedec, Zebić (od 61. Venti), Kosarčić, Knez (od 82. Šiprak)

Trener: Stipe Brnas.

Pred sam početak utakmice održana je minuta šutnje za preminulog Silvija Kranjca dugogodišnjeg prijatelja i člana izvršnog predsjedništva Kurilovca, a u njegovu čas igrači su istaknui veliki transparent njemu u čast.

Kurilovčani su u današnjem ogledu protiv Španskog odigrali jednu odličnu utakmicu te napunili mrežu Španskog s čak sedam golova.  Iako je prvo poluvrijeme bilo ispitivanje snaga te se igralo većinom na sredini terena, gostujuću obranu slomio je Gregov u 30 minuti susreta, a s minimalnom prednošću domaćina otišlo se na poluvrijeme.

U nastavku drugog dijela domaćin je zagospodario terenom a dobru igru okrunili su sa 6 zgoditaka,  golijadu je otpočeo Roginić u 52 minuti na odbijenu loptu iz kaznenog udarca koji je pucao Matoš, a Madžar skinuo njegov udarac, Sedlaček povisuje na 3-0 u 60 minuti,  zatim u listu strijelaca upisali su se Matoš, Mandura, Velić i Gregov.