Prijava

Vaša prijava

FOTO Lukavec potopio Klas, tri pogotka Skorina


Lukavec je u Mičevcu, u utakmici koja je bila označena kao derbi jeseni, deklasirao Klas i tako na najbolji način obranio odnosno potvrdio svoju lidersku poziciju. Domaćin je zapravo već u prvoj minuti naznačio svoju kapitulaciju kada su vratar Zekić i stoper Zelenika ‘skuhali’ šansu Gusku, kojeg je Zelenika složio na travu za kazneni udarac. Skorin je s bijele točke poluvisoko uz vratnicu pogodio mrežu za vodstvo. Britvec je u 38. minuti provozao obranu domaćih i namjestio šansu Mihanoviću koji je sa 7-8 metara promašio vrata.

Nakon odmora u 51. minuti Skorin nije iskoristio zicer, ali je Gusak na njegov ubačaj u 53. minuti udarcem glavom povisio na 0:2. Skorin je u 58. minuti iskoristio pogrešku Zekića nakon kornera i iz blizine zatresao mrežu za 0:3. Domaći su u 63. minuti bili u prigodi smanjiti prednost gostiju, ali Luter je obranio udarac Markovića s desetak metara. Četvrti pogodak gostiju inicirao je Grdenić prodorom i ubačajem u 78. minuti, a Gusak je odbijanac s peterca silovito zabio u rašlje. Konačni rezultat postavio je svojim 3. pogotkom Skorin na ubačaj Peršina.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 13. kolo

NK Klas – NK Lukavec 0:5 (0:1)

Mičevec. Igralište ŠRC Mičevec. Gledatelja 80. Subota, 03.11.2018., 14:30 sati. Sudac: Ivan Antunović (Velika Gorica). Pomoćnici: Marko Vuković i Kristijan Kršak (oba Zelina). Strijelci: 0:1 – Skorin (1-11m), 0:2 – Gusak (53), 0:3 – Skorin (58), 0:4 – Gusak (78), 0:5 – Skorin (82).

KLAS: Zekić, Butković (cap.), Zelenika, Vidović, Bedeković, Bilać, Koritnik (od 54. Marinčević), Bubalo, Matić (od 46. Knez), Marković (od 74. Lončarić), Dilberović. Trener: Damir Dittrich.

LUKAVEC: Luter (od 90. Pavišić), V. Borković, Grdenić (od 84. Krpan), Britvec (od 80. Peršin), Mihanović, L. Borković (cap.) (od 86. Drk), Skorin, Maslač, Gusak, L. Huzjak (od 84. Janus), Tuka. Trener: Slaven Batovanja-Gičev.


25. Turopolska večer