Prijava

Vaša prijava

Meštrica s(p)retno do pobjede


U 13. kolu 1. ŽNL istok, na utakmici u Novom Čiču bilo je samo oko 50 gledatelja, dok su istovremeno oni sretniji, koji su uspjeli nabaviti ulaznice, tri kilometra zapadnije ispunili stadion u Velikoj Gorici i pratili prvoligaški prvenstveni dvoboj HNK Gorice i Hajduka. Mlada momčad Dinama Hidrela opet, kao i u Kobiliću kolo ranije, nije bodovima adekvatno nagrađena za prikazan nogomet. U prvom poluvremenu u dopadljivoj igri mlađahni dinamovci su imali više izglednih prigoda ali nepreciznost i odlični vratar Meštrice Ivan Mihalinčić krivci su što se mreža nije tresla.

Imala je i Meštrica svojih zgoda ali je i domači vratar Bruno Filipović bio na visini zadatka. U 42. minuti uzburkale su strasti jer večina prisutnih vidjela je igranje rukom gostujučeg igrača u vlastitom kaznenom prostoru ali sudac čunčić nije reagirao. Kasnije se opravdao “da nije vidio”. U 52. minuti zicer je imao Čolić, Mihalinčić uspio odbiti, pucao je zatim iz dobre situacije i Pudić ali gostjuči vratar opet brani i odbija da bi sve završio netko od “plavih” udarcem sa 18 metara preko vrata. Opasno je bilo i u 65. minuti pred vrataima gostiju. Marko čolić pucao je žestoko sa 25 metara i uzdrmao gredu a odbijanac je Pudiću opet amortizirao najbolji na terenu Ivan Mihalinčić. Nakon toga imala je Meštrica kazneni udarac ali Filipović je dobro izabrao stranu i obranio. Bili je tada jasno da će pobjednika odlučiti prvi postignuti pogodak. I dogodilo se to u 83. minuti na tragičan način za Dinamo. Netko od obrambenih igrača promašio je loptu koja je kao na pladnju sjela Ivanu Bandiću za 0:1. Domači su tada sve karte bacili u napad i u sudačkoj nadoknadi na jedan korner otišao je i vratar Filipović a u kontri Josip Trumbetaš ušetao je s loptom u nečuvanu mrežu za konačnih 0:2. Na kraju zaslužena pobjeda Meštrice jer igra se za golove.

DINAMO HIDREL-MEŠTRICA 0:2

NOVO ČIČE Stadion Dinama Hidrela. Igrano 4. Studenog 2018. od 14.30. Gledatelja 50. Sudac: Tihomir Čunčić (Kuče). Pomoćnici: Marko Matić i Ivica Malkoč (oba iz Velike Gorice). Delegat: Ivan Haluga (Mičevec).
STRIJELCI:0:1-Bandić (83), 0:2-J. Trumbetaš (90).
DINAMO HIDREL (4-2-3-1): Filipović-Španiček (od 46. Žugaj), Panić, Jambrešić, Sudar-Jurišić, Šantek-Slivak, Pudić, Čolić (od 68. Josić)-Gmižić.
TRENER: Jakov Marković
MEŠTRICA: Mihalinčić-Cundeković, Brtan, Beg, M. Trumbetaš (od 46. Džido)-Miličević, Došen-Dittrich (od 60. Bandić), Štuban (od 82. Murtić), Horvatić (od 82. Šimunović)-J. Trumbetaš.
TRENER: Igor Mostarlić
IGRAČ UTAKMICE: Ivan Mihalinčić