Prijava

Vaša prijava

Polet riješio Rakovec u drugom poluvremenu


Prvo poluvrijeme, iako su domaći nogometaši Poleta prijetili, ali bez realizacije na buševskom Zvrniku završilo je bez golova kontra gostujućeg Rakovca. U nastavku gosti su prvi imali izglednu priliku, Oroz je u 57. minuti uposlio Kobaša koji je izbio pred Bradića koji se istaknuo obranom. Gosti su se dobro držali, domaćini su sve dileme riješili od 59. do 73. minute minuta nastavka, malo iskosa sa lijeve strane brzonogi domaći napadač Pejak u izlasku prema golmanu Rakovca ne griješi, niskom loptom pogađa u suprotan kut za vodstvo.

Poslije vodstva domaći igrači gospodarili su travnjakom stvarajući odlične prilike, u 62. minuti Brajkoviću iz blizine zicer skida iskusni 41-godišnji rakovečki vratar Kosevec, zasigurno jedan od najstarijih igrača lige. Minutu kasnije pokušao je udarcem sa distance Bobesić, fijuknulo je uz vratnicu. U 70. minuti domaći kapetan Sučić našao se u velikoj prilici pred vratima gostiju, Kosovec je odlično reagirao u obrani svog gola. Ipak tri minute kasnije Sučić je uspio nadmudriti golmana gostiju kod podebljanja vodstva za 2:0 poslavši loptu ispod njegovih ruku kod pokušaja obrane. Iako se već tada znao pobjednik ovog dvoboja domaći igrači kontinuirano su prijetili na vrata protivnika što je rezultiralo zasluženim vodstvom od tri gola u završnici susreta. Prethodno je u kaznenom prostoru gostiju srušen mladi napadač Poleta Brajković, iz bijele točke oštrim udarcem u lijevi kut vratara po drugi puta na utakmici u strijelce se upisao domaći kapetan Sučić.

POLET (B) – RAKOVEC 3:0

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 50.
Sudac: Družanović (Zagreb). Pomoćnici: Krmar i Horvatić (oba iz Zaprešića).

STRIJELCI: 1:0 – Pejak (59) , 2:0 – Sučić (73) , 3:0 – Sučić (88 – 11 m).

POLET (B): Bradić, Mandić (od 62. Ivanković), Tičarić, Skrbin, Stuparić, Blažinić (od 66. Jušić), F. Sovina (od 78. Kovačević), Bobesić, Sučić (od 89. Šćukanec), M. Brajković, Pejak. TRENER: Mario Paviša.

RAKOVEC: Kosovec, Pušić (od 78. Babić), Gomerčić, N. Dujmić, I. Dujmić, Kobaš, N. Jaić, M. Jaić, Oroz, Presečki (od 46. Uremović), Grgoić. TRENER: Goran Presečki.